{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ASA Aleasing sa novim imenom i logom

S
24.2.2011. u 13:16
0
0
ASA Aleasing sa novim imenom i logom
0
ASA Aleasing sa novim imenom i logom
Nedžad Pilav
Protekla godina je bila izuzetno teška za finansijski sektor u Bosni i Hercegovini. Recesija je dovela do značajnog pada na tržištu lizing usluga. Ipak, ASA Aleasing je pozitivno poslovao i nalazi se među vodeće tri lizing kuće u BiH. Ova lizing kuća smatra da je brži oporavak bh. ekonomije neophodan za stabilizaciju i razvoj lizing tržišta, navode u saopštenju.
"ASA Aleasing je ostvario planirane ciljeve za 2010. godinu, te stabilizovao svoje poslovanje naročito u drugoj polovini 2010. godine", istakao je Nedžad Pilav, izvršni direktor ASA Aleasinga, članice ASA grupacije. "Osim ambicioznih finansijskih planova i njihovih ostvarenja sve naše aktivnosti su usmjerene ka jednom cilju, a to je, kroz sinergiju ASA usluga i izgradnju imidža, postati prepoznatljiv ASA brend".

ASA Aleasing u 2011. godinu ulazi sa novim imenom i novim logom. Zadatak koji pred sebe postavlja ASA Aleasing je biti zaštitni znak finansiranja automobila u trgovačkoj mreži ASA Auta, po uzoru na finansijske institucije u zemljema iz okruženja. U narednom periodu ova lizing kuća želi pružiti još veću podršku trgovačkoj mreži u cilju jačanja partnerskih poslovnih odnosa.

U okviru ponude proizvoda i usluga ASA grupacije, ASA Aleasing je kuća koja kupcima povoljnije i komfornije nudi cjelokupni servis finansiranja kroz operativni lizing. Sinergija paketa usluga ASA grupacije ovu lizing kuću čini jedinstvenom jer se dodatni paketi usluga poput osiguranja, podrške prilikom registracije ne nalaze u paketu usluga konkurentskih lizing kuća.

ASA Aleasing d.o.o. Sarajevo jedina je domaća lizing kuća u Bosni i Hercegovini i svoje usluge nudi putem četiri poslovice sa 21 zaposlenim.

"Ta činjenica nam stvara obavezu da budemo i najbolji i kada govorimo o cijeni, i o usluzi i brzini usluge. U tom cilju prilagodili smo naše proizvode potrebama građana i kompanija, što nam omogućava dugoročan partnerski odnos sa našim klijentima", zaključuje Pilav.

Mizeran promet

24.02.2011. u 14:17
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: