|

ASA Aleasing sa novim imenom i logom

ASA Aleasing sa novim imenom i logom
0
S
Sarajevo-x.com
24.2.2011. u 13:16
0
komentara
0

dijeljenja
ASA Aleasing sa novim imenom i logom Nedžad Pilav
Protekla godina je bila izuzetno teška za finansijski sektor u Bosni i Hercegovini. Recesija je dovela do značajnog pada na tržištu lizing usluga. Ipak, ASA Aleasing je pozitivno poslovao i nalazi se među vodeće tri lizing kuće u BiH. Ova lizing kuća smatra da je brži oporavak bh. ekonomije neophodan za stabilizaciju i razvoj lizing tržišta, navode u saopštenju.
"ASA Aleasing je ostvario planirane ciljeve za 2010. godinu, te stabilizovao svoje poslovanje naročito u drugoj polovini 2010. godine", istakao je Nedžad Pilav, izvršni direktor ASA Aleasinga, članice ASA grupacije. "Osim ambicioznih finansijskih planova i njihovih ostvarenja sve naše aktivnosti su usmjerene ka jednom cilju, a to je, kroz sinergiju ASA usluga i izgradnju imidža, postati prepoznatljiv ASA brend".

ASA Aleasing u 2011. godinu ulazi sa novim imenom i novim logom. Zadatak koji pred sebe postavlja ASA Aleasing je biti zaštitni znak finansiranja automobila u trgovačkoj mreži ASA Auta, po uzoru na finansijske institucije u zemljema iz okruženja. U narednom periodu ova lizing kuća želi pružiti još veću podršku trgovačkoj mreži u cilju jačanja partnerskih poslovnih odnosa.

U okviru ponude proizvoda i usluga ASA grupacije, ASA Aleasing je kuća koja kupcima povoljnije i komfornije nudi cjelokupni servis finansiranja kroz operativni lizing. Sinergija paketa usluga ASA grupacije ovu lizing kuću čini jedinstvenom jer se dodatni paketi usluga poput osiguranja, podrške prilikom registracije ne nalaze u paketu usluga konkurentskih lizing kuća.

ASA Aleasing d.o.o. Sarajevo jedina je domaća lizing kuća u Bosni i Hercegovini i svoje usluge nudi putem četiri poslovice sa 21 zaposlenim.

"Ta činjenica nam stvara obavezu da budemo i najbolji i kada govorimo o cijeni, i o usluzi i brzini usluge. U tom cilju prilagodili smo naše proizvode potrebama građana i kompanija, što nam omogućava dugoročan partnerski odnos sa našim klijentima", zaključuje Pilav.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.