Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
650 milijardi dolara sredstava centralne ruske banke je u inostranstvu. Sada su sve bacili u vodu
Pare nisu u inostranstvu nego na računu centralne banke. Samo što ne mogu da trguju sa njima.
Ovo će unazaditi Rusiju barem za 70-80 godina. Dovesti ih do ruba gladi i ekonomske nestabilnosti. Narod Rusije ima opciju sami da ovo završe tako što uklone Putina.
@katozlatoAD 144 miliona stanovnika oni imaju. Mogu itekako ako se ujedine.
Pojačavaju se sankcije, ali treba ruse kazniti i više. Sve dok im ne udare na naftu i plin, nisu pune sankcije. Naravno, ako ih stisnu previše, povećava se rizik od nuklearnog rata, ali zapad je ekonomski i vojno jači od četalja bar 10 puta, tako da u svakom slučaju putin ga je popušio.
SAUDIJCI CE BIT NAJVECI PROFITERI OD OVOG RATA
Ni na mapi ih neće bit poslije ove gužve
Spucase im tac i vratise ih u kameno doba 😀
B R A V O
Posljednjih desetak godina, moglo se primjetiti da Rusija kupuje velike količine zlata. Vjerovatno nije slučajno. Za nadat se da će ovo ludilo uskoro prestati. Rat običnom čovjeku ne donosi ništa, na bilo kojoj strani.
EVO NA OSLOBODJENJU VIDEO: UKRAJINSKI SELJAK UKRAO RUSKI TENK! BRAĆO DRAGA, PA ŠTA JE OVO?? 🤣🤣
Zna se ko kosi a ko vodu nosi. Zao mi ruskog naroda, ne zasluzuju ovo.
zna se ko je babo ove igre
patuljak ima da crkne od muke