Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Ko zeli nek ide i zivi u Rusiju po njihovim diktatorskim pravilima ima sad izbor. Ko zeli EU I AMERIKU neka osudi agresiju na Ukrajinu i sankcionise Rusiju.
Sad na jesen kad ti EU i Amerika uvedu obaveznu četvrtu dozu pelca pa na zimu petu dozu, zeljeces rusiju i ti!!!
Svi ovi srbi da se vrate nazad u rusiju i kinezi u japan!
Hihihihihihi
sta je ovde malih vucica i jos manjih dodikovaca a da i ne govorimo o nisko gradenih putinovaca auuuu
Ovo nisu radili ni nacistama u 2 svj ratu..amerika je duboko otklizala
Ovi ko bosanski pravoslavci ha nestane para hajmo obveznice na trziste. Cini mi se da ce gas biti pravo jeftin a i nafta u skorijoj buducbosti.
Tanko je to tanko....rusiju treba izbaciti iz svega,iz svih organizacija,potpuno blokirati sve njihovo,usput,kazniti sve njihove simpatizere:srbe,hrvate,madjare.....
Samo oštro sa agresorima 💪🇺🇸
čista krađa....
auuu sto sam se uplasila !!!
Bell.......da nemas mozda neki smisljeni komentar ili odgovor ili misljenje.....osim zacepi ???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SAD hasla