Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da gledam sad će youtube od minimalnih 70 eura za isplatu povećati na 300 eura.
onda više neće biti multinacionalne kompanije ili će naplaćivati neke od "besplatnih" servisa, ošinuti youtubere, influencere i slične po džepu na svaku isplatu 15% ide kompaniji.
Hoce li Bezos moci putovat po svemiru ako mu uzmu 15 posto? Hoce li se tih 15 posto vratit radnicima Amazona, koji drljaju skoro ko ovi u Bingu?
Zasto drzavama treba $150 miljardi ? da trose na naoruzanje. Ako zele te pare pokupiti treba biti uslov na se trosi na infrastrkuru.
Najbolje bi bilo da uvedu 100% da na kraju dana onome ko radi ne ostane nista... Primis platu, odma je daj nazad u kasu i budzet i to je to...
i od drzave dnevno dobijes 200g hrana za cetveroclanu porodicu
To im i jeste cilj. Mi radimo, firme ce opuhati sa 100% a 0.1% koji kupe ove parice sa budzeta ce da lade jaja