Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je šuplja žešća
Ubleha...
Dovedite nekog predavača o uspješnom vodovodu .
Naivci: Super je ovo neka mladi uče, neka se zemlja razvija. Svjetska elita u lovu na besplatne/jeftine ideje.
Naivci: Super je ovo neka mladi uče, neka se zemlja razvija. Mudri: Svjetska elita u lovu na besplatne/jeftine ideje.
@skytech Po tvom izgovoru mislim da bi tebi dobro došao jedan "tečaj" lijepog ponašanja i izgovora. Što se tiče Roberta, čak i na Wikipedi-i kažu da je šupljikator: "Kiyosaki's advice have been criticized for emphasizing anecdotes and containing nothing in the way of concrete advice on how readers should proceed or work.". https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Kiyosaki
kada nino riolta bude predavač-govornik onda možda i dodjem a šupljiranja i ublehe ne mogu više nikako!
hrana nova dijeta, ja jedem zrak a prilog mnostvo epiteta. graska znoja pada sa vrha moje kite, u centar svjetske elite. imam glasnice za bluz, i usnice za sluz, bogate mi sire noge, dok ne gleda im muz..
sve u duhu nasilja, ja sam gradsko djete, narkoman iz naselja