Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahhaa ovce spremite vunu ide oktobar 2018 pa opet za SDA HDZ SNSD koji ove ljude biraju
@zigosani prve godine vladavine ide cistka u VSTV pa onda optuznice.Pa onda ce se ici na ukidanje konstitutivnosti tj. promjena Dejtona :xd Nece nacionalisti imati za sta da se uhvate.
Evo novih udara, odlicno, svaka cast!
AKCIZA uzima maha ,mora se nekako vratiti kredit od MMF-a, sve ce otici u ku..c do kraja godine. Tesko se nama
Samo deri stoku, cim poskupe privrednicima onda idu domacinstva. Treba govedima uvesti akcize i na vodu, struju, gas, voce i povrce. Samo koricu suhog hljeba davati govedima a za desert im posoliti travu na proljece pa neka pasu do oktobra a onda na izbore pa neka stoka opet glasa za iste čobane.
Odmah,radnicima EP povećati plaće,topli obrok,regres,otpremnine,jubilarnu platu i druge beneficije,male su.Naravno povećaj te i očitavanje mjernog mjesta(pretplata na sat),mozda je najniza u regionu
Neka nama kafića, ne trebaju nama fabrike, industrija... ccc
Zajašite budale kad vam se da. Idu izbori pa bujrum ovi iz realnog sektora neka opet natjeraju radnike da glasaju za SDA HDZ isl. Samo naprijed dižite akcize, poskupljujte struju, sva samo udri
Nece nista poskupiti tako rekose, dok u evropi za poslovne objekte struju dobijas po nizoj tarifi od domacinstva ovdje sve naopako. zato se nista i neotvara sve se gasi.
Zašto niko ne spominje da je struja za poslovne korisnike na 10 KW mreži skuplja za 24%. Poskupljenje je stupilo na snagu od 01. januara 2018 i to se desilo bez imalo buke!!!
ma suti,samo nek' se ne puca
ili te karao sa 20cm ili sa 21 ..nema neke razlike kad se naviknes.. a ima mjesta kod nas jos ..
trazili ste gledaj te
samo poskupljuju .... dajte malo sebi plate skresite ... koliko smao zaradu imaju ... a u stvari trose i gubitke imaju na glupsotima..
Akcize uzimaju danak.Vazduh nam jos naplacujte..... Welcome to Bosnia and Herzegovina
jedina drzava gdje se socijalni mir kupuje tako sto je struja stanovnistvu jeftinija nego industriji ...
Ko ima mjernu garnituru . Njima ide poskupljenje DRUGIMA NE IDE POSK. IZBORI IDU ....
Ne brinite, neće previše boljeti! :D
je li i to u skladu sa evropskim standardima