Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andrej suzdrzi se nezrelih komentara........ima vremena kad ces moci pisati ...nadam se u sakorijoj buducnosti.sad decko< oladi>
SVE SU TO ISTA SRANJA ,DRUGA PAKOVANJA,SVE LOPOVI SAMI. Ja znam da meni a ni vama nece biti bolje,zato *ebem ja njima svima shto im je najdrazhe..
bijo hajde ne seri, da je ovaj komentar napiso neki Huso ne bi ga tako popratila.
sorry OMBUDSMENI.OMBUDSMENI
Andrej treba ce puno vremena da sazrijes da bi mogao dat valjan komentar.Svakako tvoja naivna hrabrost je neizbjezna za pocetak. Obdusmenima zelim sretan rad.Politicarima ce bit puno lakse u radu.
hvala bogu ko izmisli ombudsmene
Konačno je došlo vrijeme da neko stane na put SDA mafiji.