Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce 4g??
jučer
@JohnAQ A mozda da ti pitam babu, opstinskog poslanika od rata, a kao tele sjedi i suti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Možda je bitno za spomenuti, a to mu je najveća referenca, da je dotični lik kum seoske varalice Asima Sarajlića... Narod zna! Nadajmo se da neće dugo. Nemamo se u šta drugo uzdati... Pasoš, da je 500 KM, nije skup!
4G ustvari znači 4 godine mandata, a onda maca pojela medjeda..
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
@coksa1 za te pare ne mogu prodat ni 10 puta veci telecom srbije
Gdje samo pronalaze ove seljake? Odakle ih vade više ?Treba bojkotovati BH Telecom.
Boookire, jel to pokušavaš da kupiš nešto???
Nasir Beganovic? Jel to ona ortodoksna SBB seljacina, oo majko mila treba selit odavde
Samo znam da prije SBB-a nije ništa imao i da je bio vatrogasac, a tokom SBB-a zavrsio fakultet i dobio visoke funkcije, pokupovao stanova po Zenici i Sarajevu, te popravio vozni park, između ostalog. #samokazem
jel ovaj iz vogosce
Sedine de ti nama reci , sta ces poduzeti povodom ovog SMOGA :D
Koliko je ovih budzetlija ne bi im kinezi nanijeli plate i napunili budzet....
Svi ce se oni fino namjestiti i zato se ti izbori i odrzavaju, a ako im zafali para u budzetu udri akcize i ostale namete po glavi "prosjecnog blentavog" drzavljanina BiH, koji u prosjeku i ako glasa daje glas onima kojima ne bi smio dati, ali onaj sto ne glasa je jos gori kenjac koji po vazdan "reve po klix-u".
Sarajlićev rodjo iz Vogošće inače jako potentan i naprasit.
UHLJEBLJENI VOGOŠĆANSKI SDA VEPAR
POSLJEDNJI SDA UHLJEB!!!
Ovi su jedini u plusu jer nemaju konkurencije...cim dodje neki strani operater iz EU....bh telekom propada.... mislion nekih ponuda...milion nekih paketa a u stvari je to jedno veliko nista za gradjane BIH.
Od vukojebine na vrhu Tihovica, do vrha piramide zlatne koke noice.