Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seoske varalice
@Štetan9Januar Ustašho gde si tako naučio da brekćeš ??? A da bre, zaboravio sam da si kamenjarski srbin.. Svaka čast, srbin koji voli turbo folk kreštanje Tomsona...
Fadil Novalic je najbolji premijer, koga je Federacija imala od rata .Za vrijeme Fadila, nezaposlenost je bila najmanja, nego ikad, prihodi u Federaciji su bili najveci nego ikad. Izdvajanja za nase gradjane su bila veca nego ikad. Na zalost Corona je uzela svoje, pa smo kao i sve privrede dozivili pad BDP i gubitak relativno malo radnih mjesta. Medjutim, kad krene oporavak, Bosna a pogotovo Federacija ce biti izizetno uspjesna i preteci ce vecinu zemalja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
80% stanovnika Federacije nema pojma ni sta je BDP ni sta su ove brojke,manipulisu nepismenim narodom,kupuju glasove za 2 litra ulja i kilu rize,za sve okrivljuju Hrvatsku,Srbiju,EU,citav svjet samo oni nisu krivi a interesantno bjeda i sirotinja pusi uvjek istu foru.
Kupiti ove tramvaje, predati radnicima GRAS-a i dozvoliti da ih " gradjani" devastiraju je odlican potez. Ako stignu pozurite prvi dan da napravite selfi, jer ce vam za mjesec trebati Photishop da obradite photo.
Pa nema šta padati kad smo već na samom dnu u svemu, niže ne može pa šta god vlade frizirale, računale i preračunavale rezultat uvijek pokazuje da je Vlada velika "0"
Novalic lazira za interese svoje stranke..isto ko Vučić u Srbiji..pa logično je da i mi i Srbija imamo manji pad ekonomije ,jer nemamo ekonomiju,pa samim tim nema sta pasti..isto kada čovjek padne sa visokog prizemlja u zgradi,ili padne sa 5 sprata.velika je razlika u lomovima
Ja mu lopovske face, bilo bi cudno da je bio u pravu.
Zar ovaj nije u zatvoru!
Ovog majmuna kad vidim dobijem simptome kao kad popijem litru Donat MG.
Ja vjerujem svojim očima. A one vide i kažu da je palo sve 20% barem. Dakle, mažite oči nekom drugom. Pa nije narod budala...Kakvih 5-10%... Hodate li vi po gradu? Pa sama dijaspora ostavi par milijardi ovdje u godinama normalnim.
Staviti COVI MASKU na lice je SLAGALICA za upis u OSNOVNU ŠKOLU !!! Ko to ne zna RIJEŠTI ide na dodatni razgovor kod PSIHOLOGA !!! A kod PSIHOLOGA bi trebao i onaj ko je Fadila N. predložio za PREMIJERA FBiH !!!
Ovo kad su mu oči na vrhu glave to je lopina dokazana.
Sad posto je optuznica potvrdjena zar ne bi bilo u skladu sa zakonom da okrivljeni budu suspendovani sa svojih pozicija do okoncanja postupka, obzirom da se takva pravila primjenjuju na sitnu boraniju?
Bake Bakutaner, Selmo Sexy, Fadil Frizer i ostali SDA ranjenici
Oprosti nam Fadile, tele nase pametno..
mislim da je krajnje vrijeme da se smjeni ovaj novalic i ostali
frizirajte vi to jos malo, drugi smo mi 100% ako ne i prvi ali odozdo...
U Bosni je laz sasvim normalna stvar.Ustvari onaj ko ne laze nije normalan.