Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cas, al ce nasi kupovati Dukat mlijeko zaboga dolazi u zastitnoj boci!
Ovako se Bosna brani !
Propast ces ti MUHO ko zeton kad dodju kamate za naplatu.....cim su tu banke, sponzori umjesali prste gotovo je sa tobom
garant su skontali kako pokrast pare i od seljaka cim su upetljali prste i tu. U ovoj drzavi samo moze proc ono gdje se moze sta pokrast - posteno nikad , vise nepostenja a vise vjernika nema nigdje u svijetu. OTPOR STOKO
Daj bože, pa da ijedan litar ode za EU (Hrvatsku)!
Nema od ove farme ništa ćim joj je SDA pokrovitelj. Propašće kao i SDA.
Samo sa jakim selima imat cemo i jake gradove,i rekao sam,ako ce ista ovu jadnu drzavu vratiti na pravi put,to je prvo poljoprivreda,pa tek onda industrija,kad ti nisi gladan onda se svasta moze,Lijep pozdrav.
Samo održiv povratak garantuje nestanak genocidne tvorevine u skorijoj budućnosti, jer srbi ionako imaju već 10 godina negativnu stopu prirodnog priraštaja, plus iseljavanmje u maticu smrdiju.
250 litara mlijeka ? Toliko mlijeka daje JEDNO njemacko ili holandsko TELE !!!!!!! hahaha
mashala svaka cast..jos da se ove sandze odsele iz sarajeva i prestanu nam tusiti svoje sranje od sira