Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' se gubi lik, oj Allahu dragi..
nekada se i klix zvao sarajevo-x.com...
Jao telefon se ne gasi u hitnoj pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako iko zna nabrojat 3 pametna, konstruktivna razloga zasto je na Fejsbuku, Instagramu.... Ili zasto pise komentare ovdje.... Valjda zato sto smo seljaci, pa moramo vazda mahalat. Nizasta drugo to ne sluzi. Dnevni zgubidan 2 sata u prosjeku. Za 2 sata mozes svaki dan , ako nista, prosetat. Posjetit staru tetku.
Hahaha propo fb, samo napaljeni starohani na njemu
U svom srcu vi ste kompanija koja radi što god treba da udovolji dioničarima pa makar (i u glavnom) na štetu cijelog čovječanstva. Kad čujem ovo 'želimo povezat ljude' oci mi krenu kolutat ko mješalica
divi mu glave
Meta ciae
A šta o negativnom utjecaju njegovih proizvoda na mentalno zdravlje korisnika ? - Ništa, jer je profit iznad svega. Zato će svijet i propasti - ako već nije.
Nece vise biti lajkanje nego metanje.
metaverzum ce opet ovisiti o serverima, ako oni padnu u nekom napadu, ode i 'metaverzum'
Propo Mark ko nasa zeljeznica
Šta vam je to fejsbuk?!
Meta? Jel čaj 🍵 ili? Evo popio sam haman 50 šolji a nisam tako Facebooka.
Čaj je "menta".
Bolje u ovo vrijeme korone da je promjenio naziv u Delta. Bilo bi jako specificno za sve nas koji smo u ovoj pandemiji prezivjeli virus,izolacije,karantine,respiratore,akcize,inflacije,piz de mate rine. DELTA kakva Meta.
Sad možeš da metneš.
Nece vise biti,sta fejzbucis po citav dan,vec jel to i sad meces,skidaj se s toga,izgori ti rucak.
Super naziv,ionako vise nema realnog,fizickog sexa po starinski,ovo danasnja omladina samo fura neki moderni virtuelni sex.Sta radis maci,spavas li,haj na Metu da ti metnem.
Sad ce Mile promjeniti ime SNSD u Metak.
ljudi ne mijenja se ime brenda Facebook nego vrhovna kompanija pod kojom je puno više od toga. Isto kao Google što je promijenio u Alphabet. A sigurno imaju neki razlog zašto to rade.