Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iPhone je zakon!
Viber; "hallo jel me cujes" haha!
Zoko moja Zoko,moje sjajno sunce.......
WhatsApp ima preko 400 000 000 korisnika zbog toga je tako visoka cijena
BIH bi morala da se zaduži kod MMF-a kad bi htjeli da ga kupe...
meni se razbi telefon prije 3 4 dana..ide iphone u pm..i sad mi sestra dala neki lg..covjece ni viber ne mogu na njega instalirat..a viber mi bio osnovna aplikacija..a ovaj vac ep..ko runje.. p.s. ios tata za android!
Jbg sad ti sigurno je neka rana verzija androida pa ne moze, inace moze viber na skoro sve telefone od prije 5-6 godina.
Vatsap samo poruke moze, a vajbr i poruke i zvanje i video sad, a i ko ima fejsbuk i ima mesindzr moze isto i zvati i slati poruke kao sa vajberom. Mislim da vatsap skoro niko ne koristi vise posto ima samo poruke, a mesindzr i vajber imaju i poruke i zvanje. A pogotovo sto fejsbuk vec ima mesindzr, sta cemi sad vatsap. I pored toga skoro svi imaju jos vajber. Pitam se kako im se isplati i sta ce to fejsbuku kad ima mesindzr sa zvanjem i porukama i jos ugradjen u fejsbuk.
Može se zvati i sa WhatsApp
WhatsApp je bio cool prije vibera, a sada je jedna od aplikacija koje zauzimaju mjesto na nekoj petoj ili sestoj stranici telefona. Kakvih crnih 17 milijardi... Klasicna praonica para.
I ja mislim vatsap samo poruke moze, a vajbr i poruke i zvanje i video sad, a i ko ima fejsbuk i ima mesindzr moze isto i zvati i slati poruke kao sa vajberom. Mislim da vatsap skoro niko ne koristi vise posto ima samo poruke, a mesindzr i vajber imaju i poruke i zvanje. A pogotovo sto fejsbuk vec ima mesindzr, sta cemi sad vatsap. I pored toga skoro svi imaju jos vajber. Pitam se kako im se isplati i sta ce to fejsbuku kad ima mesindzr sa zvanjem i porukama i jos ugradjen u fejsbuk.
Mislim da facebook pokusava iskoristiti whatsApp-ov engine za svoj messenger i da probaju da ga odvoje kao stand alone software od facebooka nebi li napali i to trziste koje je po meni jednostavnije i ljepse/lakse za koristiti nego sami chat unutar facebooka. Facebookov katastrofalno los potez u toj tranziciji bio je prisilno tjeranje mobilnih korisnika da instaliraju messenger app, ako zele uopste biti u mogucnosti da provjere poruke. Ja ga radi takve politike ne bih instalirao kad bi mi zadnje u zivotu bilo. Na isti nacin je i google popusio foru sa google+ kad je poceo postavljati uslove " ako hoces da komentarises na youtube, MORAS imati google+!! E ne moram slova napisati na youtube.