Konkurs za posao
78

Fabrika namještaja Kalea zapošljava arhitekte sa iskustvom

KALEA kao domaći proizvođač namještaja po mjeri više od 25 godina ima visoko postavljene strateške ciljeve ulaganja u ljudske resurse i tehnologiju.

Evidentan rast i razvoj je fabriku namještaja KALEA pozicionirao kao lidera u proizvodnji i prodaji tapaciranog i pločastog namještaja po mjeri.

Potpuno nova i savremeno opremljena zgrada fabrike KALEA ponudit će uposlenicima komforne uslove za kreiranje još uspješnijih dizajnerskih priča.

Razvojni plan fabrike KALEA i sve veća potražnja vjernih kupaca za kompletnim i savremenim opremanjem enterijera diktira upošljavanje novog radnog kadra sa iskustvom.

Arhitekta ste ili produkt dizajner, a imate zavidno radno iskustvo?

Privlačno radno okruženje i komformitet radnih obaveza u sjajnom KALEA timu je upravo Vaša prilika.

Kreativan posao 3D projektovanja za kompletno opremanje enterijera, izazovne ideje i realizacija, atraktivna finansijska ponuda, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja su samo dio opisa posla.

Finansijski benefiti su zagarantovani vašom profesijom i našom ponudom kao savršena uvertira za stvaranje i realizaciju novih uspješnih projekata za kompletno opremanje enterijera. Komforna radna pozicija, optimalnih osam sati rada dnevno, jedna radna subota u mjesecu i stimulativna finansijska primanja su dio mogućnosti KALEA ponude za upošljavanje arhitekte sa radnim iskustvom.

Svi zainteresovani biografiju s portfoliom radnog iskustva (vlastitim radnim zadacima) mogu poslati na email: [email protected] sa naznakom za poziciju "Arhitekta sa iskustvom".