Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je tu čudno? Kad treba uzeti brdo love lako se dogovori. Šta bi inače sa tog silnog gasa?
Sta ti je zivot, do jučer sestre(Uk I Rus) a danas hladno zakuhale. Sve je meni jasno tu i umjesanost Zapada i Eu interesi, profit al glupost je isti narod podijeljen među sobom.
Prodajem plin
Dabogda pustili plin citavom Balkanu!
Dobre se pare okrenule
Sta mi imamo od toga
@Amfetamin1 Plin, doduše skup.
Pamtimo još jednu priču: Godine 1945-e jedan lakovijerni vojnik sovjetske Crvene Armije je imao humanitarnu američku konzervu govedine. Namamljen slatkoriječivim obmanjujućim pozivima, ušao je u svetosavski hram da podijeli svoj obrok sa popovima. Kada je otvorio konzervu, jedan pop mu je prišao s leđa i brzo jadniku stegnuo žicu davilicu oko vrata. Dok ga je taj davio, ostali popovi su ga noževima izbadali. Nakon što su ga ubili, govedinu iz one konzerve lagano su jeli uz kikotanje.
para vrti gdje kalašnjikov neće...
A.P. Vjerujes Russima na potpis , ili rijec ? Ako , ako , to samo zbog Nordstream 2 , i to , ako ?
Ukrajina očekuje da će u toku petogodišnjeg perioda prihodovati najmanje sedam milijardi dolara. Ukri su zbog para spremni oprostiti i Krim i Donbas .... Zato su tu gdje jesu, siromasniji i od Moldavije i od BiH
Thanks obama