Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj vodo, glave ces nam doci ...
Hoce li do 2020 ostati ijedan element, prirodno bogatsvto, Boziji dar covjecanstvu, kojeg neki ljudi ne budu prisvajali, glumeci bozanstvo ostalima ..? https://goldsilver.com/hidden-secrets
Vodu u cijevi, sve zabetoniraj, posjeci svo zelenilo, šta će nam ikakva ljepota, svejedno nećemo ovdje živjeti, a gazde imaju dovoljno zelenila i vode za sebe.
Sve se odigrava u ORGANIZACIJI KLEPTOMANSKE SDA !!! Nameću se stavovi o neophodnosti gradnje MALIH HIDROCENTRALA !!! Ostatak je MAGLA !!!
Nema vode bez slobode
Gosopdari života i smrti u BiH već imaju koncesije na vode ovo je samo Urbi et Orbi da se pokaže pred rajom .