Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u Bosni je smanjilo sve, u banci sa kojom posluje moja firma dva radnika rade. Kod nas su prije 10 godina otpustili viškove a ni do dan danas nisu nikoga zaposlili. Jop smo mi daleko od ozbiljnog poslovanja na zadovoljstvo i uslužnost klijenata.
I ne otpustali prvo službenici na šalterima su toliko neljubazni te postavljaju pitanja ko da je to njihov novac na našim računima i pored kompjutera još duze čekanje,kamate previsoke.
Jesu to oni kad potpisujes sve obacavaju a poslije po usima klijente i kaze sto nisi citao malim slovima...
Sve više online
Neka dođu kod nas, nama treba radnika.
Šta ćeš, tehnologija zamjenila šalteruše.