Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih kad sad padne cijena secera a Ilija Studen mu ga digne cijenu za duplo u BiH. Pa kad zakine drzanu ne za 60 nego za 600 miliona, sve uz podrsku nacional-stranackih bandita. Dok ona gnjida od Hadzihafizbegovica sere narodu u mozak da "Kupuju domace" - kao Agragold i Bimal. Ima svi da kupe po stan u Becu djeci, ne samo Spiric. Lajpcig i Vijena ima da budu bosanski protektorati. Jer kao sto se zna - gdje su Bosnji stanovi tu je Bosnji i zemlja.
Slatka. Sto bi rekle zene po komsiluku.
šećer je zlo, uništava zube, manite se slatka, ko može med kupit i pod dozom, izgubit će vam djeca zube
I onda se čude kada iz Afrike i Azije navale migranti, sa ovakvom politikom, daj meni što više a onaj tamo neka bude gladan samo peoizvode još veću krizu u svijetu.
Koliko su ono Hrvati secerana morali da zatvore zbog tih kovota? :D
@Kromvel444 - ni jednu. Sve proizvode.
@sae540 pa naravno jer velike zemlje dobijaju podsticaje od EU ,a male ga puše
Kako li mi stojimo sa proizvodnjom šećerne repe i uljane repice? 🤔
Secer i sve alternative treba oporezovati kao alkohol, cigarete, kocku svih vrsta i to ih oporezovati tesko, ono 1% proizvodjacima, 99% drzavi. Secer je uzrok vecine bolesti danasnjeg svijeta.
@Jack_Goff Drug moj, zivot je uzrok svih bolescina.
Roin potpuno si u pravu i dok u razvijenim zemljama ljudi sve manje koriste secer oni ce ga izvoziti i trovati stanovnistvo siromasnih zemalje u kojima stanovnistvo ne zna o njegovoj stetnosti po zdravlje, trpaju ga u sve proizvode, skrivenog secera ima u svemu.... sto se tice hrane secer i bijlo brasno su ubice br 1 i treba ih tretirati kao alkohol i cigare a uvoz zabraniti.... valjda imamo i previse i svoga
PRIKAŽI ODGOVORE (3)