Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poziv sa mobilnog telefona iz Njemacke za BiH kosta 0,99 centi/ min.
skupo.
Ovo je vrijedja logiku i nikako ne moze da se smatra povoljno.
https://mediadaily.biz/2018/05/20/ekskluzivno-top-lista-100-medija-u-pet-drzava-jugoistocne-europe-2/
Ko koga ovdje zeza. Trenutno eronet daje 1gb za 15KM u roamingu. Hrvatski broj 1gb na 7 dana kosta 2,5 KM bilo gdje u eu.A ovi hoce taj gb da pojeftine na 700 €. Nemojte nam pomagati molim vas.
Ma kakva EU i njihova digitalna politika,samo Turska,Rusija i Kina,Erdoganu dobro si došao u našu zemlju,primi tople selame i pozdrave,iskrene patriote te u srcu nose 🇧🇦🇹🇷
Sada se sjetili ukidati roaming kad svi koriste voIP aplikacije.
Cekamo da nas uvjerite u to !?
i dalje preskupo, treba da bude 7 centi megabajt i to je opet skupo s danasnjim koristenjem interneta.
Kada sam čuo da su jednoj ženi prije nekoliko godina za gigabajt prenesenih podataka u roamingu naplatili 14000 maraka zarekao sam se da nema te sile koja bi me navukla da sa kartice pređem na pretplatu.Bolje i tri dana bez mobilnog zbog potrošenog kredita nego se vratiti sa odmora i ostati bez ušteđevine ili u dugovima. Pa i sa ovom predloženom novom cijenom od 70 centi bi to bilo i dalje prevelikih 1500 maraka.
Obicno se moze staviti granicu za internet, dakle stavis 5GB i ugasi se sam poslije 5GB da ne trosi pare.
Sve mi se smuti. I zapadni, juzni i ekvator.
Nelipsi magarce do,,zelene,,trave.😉