Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj ženi je migrant iz Afrike draži od vlastitog sugrađanina, Nijemca.
Anđa je opet rekla dosta bez da kaže bilo šta.
Ona radi kako joj nadredjeni kazu. Samo da ne pocne treci svjetski rat
Sad je pravo vrijeme da ti istupis sa trenutne pozicije i prepustis je nekome sposobnijem. #justsaying
1 Euro ce biti 1 US$ uskoro...
Merkelice , imaš problem , sultani su svoje janjičare i krajišnike dobro hranili , nisu im uzimali porez , i nije bilo prenatrpano stanovništvom a tvojih Rumuna , Poljaka ima 50 miliona i pate od akutne besparice i neuhranjenosti.
@BiH8Est0DjurX6DzeX2 Pa šta su Poljaci nego Merkelini Krajišnici , ima li neko bolju riječ da ih opiše?
Nema veze, pored 20mil.nezaposlenih u Evropi, ti uzimaj beduine i pustinju u srce Evrope i rusi cijenu rada/sata...upamcena ce bit ko izdajnik Evrope i njene kulture/vrijednosti/tradicije
vidis za odrzavanje kulture/vrijednosti/tradicije neko mora i raditi, Europi je potrebna radna snaga ne mozda toliko danas ali buduce generacije ce kaskati za radnom snagom e tu izbjeglice ulaze ili se uklapaju u mozaiku. Europa je sve starija treba svijeze krvi. patriotizam je jedno a realnost je drugo. bit c e kruha za sve ne da se Europa prevarit, stari smo mi vukovi. bez engleske nece biti vise isto ali se moze, englezima ce biti teze sigurno.
Meni je potpuno jasno da ih Njemacka ne uvozi jer ih vole, nego im kronicno nedostaje radne snage...samo mi je i dalje nejasno zasto ne zaposle nezaposlene europljane? Zato sto takav ne radi za mrvice, a nekome iz Afrike je to pravo malo bogatstvo...o integraciji, jeziku i svem ostalom ne zelim ni govorit, dovoljno je spomenuti da je Merkel prva rekla prije 2gos da je multikulti mrtav i sta radi poslije toga? Uveze 2milje ljudi koji su mentalitetom/jezikom/kulturom miljama od Evrope
PRIKAŽI ODGOVORE (1)