Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je južnije to je tužnije.
Ovo je tako jednostavno ali odlično rečeno !
Situacija potpuno ista kao i prije stvaranja EU. Jedina je razlika sto su ove male, siromasnije zemlje izgubile cak i ono malo suverenosti sto su nekada imale.
Ne razumijem zašto Bošnjaci ismijavaju Rumunjsku i Bugarsku kad ste gori od njih 10 puta, osim toga iako tamo ima dosta romskog stanovništa oni nisu Romi, Rumunji su Romani, Bugari Slaveni, Mađarska ima skoro više Roma od njih, i u goroj je financijskoj situaciju..
a dje smo mi???
A mi smo ispod dna?
Đe Evropa ,đe smo mi ??? :)
nista Bih nije uzimana u obzir
E jesu nasli poredit Luksenbur,Bugarsku i Rumuniju...
RUMUNIJA I BUGARSKA se zaletile ,vele kao evo nama stotina milijardi đabnih eura,mi samo ležimo a ono stiže...i stiže ih pravda eto dobili su šta su tražili ali što nisu htjeli
trebaju pustiti bih da se pridruzi eu popravit cemo score rumunima i bugarima.
lijep je ovaj luksemburg, bio sam.. ali brate daleko od carsije..
Super, nema nas na mapi! :)
zar nije obrnuto?
Ми требамо унију са Русјиом, Бјелорусијом и Казахстаном, ЕУ је лажа
@ koliko vas je po njemačkoj, austriji, švicarskoj, norveškoj, švedskoj i francuskoj, ne bi se baš reklo