Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buducnost Europe je u Uniji!
To jebudućnost Velike Njemačke a ne evropskih zemalja.
To samo moze reci NESKOLOVANA BUDALA kao ti. Sta je sa Austrijom, Danskom, Svedskom, Holandijom, Luksemburgom??? Sve navedene zemlje imaju BOLJI standard od Njemacke! Nije Njemacka kriva sto su Hrvatska, Grcka, Bugarska,... JADNE I SIROMASNE. Ali za sve su "DRUGI" krivi - u ovom slucaju Njemacka??? Pa ko je tebi kriv sto si jado???
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ukini im sve što im određuje identitet.
Opet gledaš kako da je otić tamo raditi.
uuu kako ce ovo biti glabareeeeeeee, ode monetarna politika hrvatske...
ovo je najpametnija stvar
Vala ja sam cekao HR da udje u EU samo zbog kune
Da je meni usvojiti jedno 50 ojra...
Mnogi u drzavama koje nemaju euro su za euro ali ne da im dizu cijene kad uvedu euro. Kao sto je bilo u drugim eu drzavama ,primjer Finskai i Italija.
Ja sam davno rekao i držim se toga , ako Merkelova hoće da bude nepobitna kraljica Evrope , moraće uvesti svojim Krajišnicima koji broje cirka 100 miliona mjesečnu socijalnu pomoć u iznosu od 100-150€ mjesečno ali pod uslovom da ostanu u svojim zemljama i ne dolaze u Njemačku.Za tu ljubav bi morala izdvojiti 10-15 milijardi mjesečno iz budžeta , inače propada EU ko nanin kauč.
Dali to znaci da ce se samo euro racunati,a da ce se dugogodisnja valuta neke zemlje ukinuti,ako je ovo drugo to je strasan podatak i direktni udar na identitet tog naroda koji ce izgubiti mnogo toga,a to nije nikako dobro...
Kad ti udare minuse,a i sami ne znaju zasto su to uradili,neprocjenjivo :)
'ajmo uprijeko progurati četvrti rajh, dok nisu izašli koji hoće dok još mogu. taman nema više britanaca da se bune, sad se zna ko je gazda.
samo ljuta krajina džasmine :)
Bolje grob, nego rob !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoćel i BiH. NEk se zna odmah da nema podrške od DOdika. On želi da on štampa KM, što bi djelovalo izuzetno na srpsku provredu !