Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi gori od nas...
zasad :D
Znaci oni su nam konkurencija :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To je 9,23 km godišnje, a mi, koliko mi gradimo godišnje?
hahah sto napisa taj komentar sad mi se place
-.- 73 km zavrsetak 2014 pocetak radova 2001 znaci prosjek 5.6 godisnje :(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
imao sam priliku da budem u Sofiji.Ne bi se nikad reklo da je Bugarska dio EU. Ghetto, klošari spavaju po ulici, po haustorima, nemaju para. Katastrofalno. Ulice im katastrofalne u Sofiji, nesto kao kaldrma. svasta.
Ovako će moj unuk čitati. bosna zavrsila svoj prvi autoput doboj - ploče. gradnja je trajala 69 godina. tu je *** ko je koga stigo
evo bas autoput prolazi pored mog komsiluka, iznenadio sam se za 3 dana su skinuli kompletnu sumu, probili putnu komunikaciju, i pocinju pripreme za tunel, most.. dosta posla odradjeno... nisam ni ja vjerovao otisao provjerio, prijatno zatecen..
MI smo BOSANCI cudan narod, sve okrenemo na humor i salu. SVAKA NAM CAST. :)
i to bi kao trebalo znaciti da smo mi super??? i da trebamo biti sretni jer su nasi uradili dobar posao??? pa vi ste stvarno idioti!!!
baš su se naradili
Joj jest ova Evropska\Europska unija dobra ,,, puno pomazu materemi ,,, hehe prosjecna plata u bugarskoj je 440 eura ... EU je samo precica do jos vece propasti kako mi se cini ... zaduze te do balcaka il zavrsis ko Slovenija pa sve rasprodas da bi opsto !!
OVO TREBA OPRAVDATI CRVENE I ZELENE KMERE ZATO STO SU IZGRADILI ZA 20 GODINA 40 KILOMETARA, A POTROSILI PARE ZA 340 KILOMETARA NA SVOJE MASNE GUZICE?
Sto opet znaci, ako su "gradili" 40 km za 20 godina, da bi crveni i zeleni kmeri SDP i SDA izgradili 320 kilometara, trebati ce im 160 godina. Sto opet znaci, bugarska banda je "super brza" za crvene i zelene kmere.
Što objavljujete ljudi sad će ovi naši nehljebari da pročitaju pa da se hvale kako nisu najgori i goviriti nam da ih ne trebamo pištama i kartonskim transparentima da napadamo i ugrožavamo
Kako mislis nisu najgori? Pa racunaj, "izgradili" su za 20 godina 40 kilometara, sto znaci godisnje 2 kilometra, sto opet znaci, da bi "izgradili" kao Bugari 360 kilometara, za tu dionicu crvenim i zelenim kmerima, bosanskoj bandi, bosanskim lopovima i politickoj bosanskoj Cosa Nostri, bi trebalo 180 godina, sto priznati ces je nekoliko puta
vise nego sto je trebalo Bugarima.
commi, na dvadesetak listica ti vidim jedan peterac :-D
Mi cemo 360 km graditi 139 godina
Bitno je, da je završen !
...i mi ćemo, inšallah, 2058...
@commi.original Puno si optimistican
PRIKAŽI ODGOVORE (68)
sjecam se kad poslije rata nije radio lift u zgradi, i tad sam kao dijete u sali rekao da ce se svecano otvoriti 2010... a popravio se 2011, zato ne smijem da se salim kada ce se koridor 5c zavrsiti....
...vidiš li mi šta na bingu ?...da počnem kupovat' ? :))
commi, na dvadesetak listica ti vidim jedan peterac :-D
Bugarski autoput, ova dionica od 34km košta 110 miliona eura, to dođe 3,235 miliona eura po 1km. Kod nas cijena autoputa u režiji Autocesta FBiH i direktora Karića košta i po 20 miliona eura po kilometru i to sve od kredita. O tome svjedoči vrijednost kreditnog ugovora za dionicu Vlakovo – Tarčin, koja premašuje 400 miliona eura. Od tog iznosa trebalo bi biti izgrađeno oko 20 kilometara puta na poddionicama Suhodol - Tarčin, Lepenica - Suhodol i Vlakovo - Lepenica. Za svaku dionicu sklopljen je poseban ugovor, a „najteži", i to čak 182 miliona eura, je onaj za Vlakovo - Lepenica dužine 10 kilometara. Pa je li moguće, ako je ista dionica prvobitno trebala koštati 200 miliona eura prije tri godine, sad treba da košta 400 miliona eura. Kažu zbog poskupljenja nafte. A poskupljenje nafte i ostalih derivata, ugrađenog materijala i radne snage iznosi 18,5-19 posto, zavisno od mjeseca. Ne znam kako ovo nikom nije sumnjivo. Gdje je razlika?
...fakat ne znaš gdje ? :))
nemam pojma hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oooo Bugariii ma mi kad izgradimo 360 km puta tad se nece ni ici autima tad ce se svi letjeti.