Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Endži ako ih ja ne s*** puškom, sjebi ih ti kreditima kasnije" :))) A.H. 1943
ko te tjera da uzimas kredite?
pa upravu si pero_zdero, ali nisu više osnovne ljudske potrebe samo hljeb i mlijeko. sad je to i auto, mobitel, računar, internet, i jos svašta nešto da bi bio konkurentan na tržištu za posao. Mnogo rashoda, a primanja slaba :( onda nekad moraš nešto i na leasing. ako nećeš, onda si pušing :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Žena ZMAJ!
svaka njoj cast a pare je lako nastampati
Ma nece morati, vec ce SAMOVOLJNO NAPUSTITI :D.
neki fin mladic na slici
K'o da joj je Majkicka famelija
K'o da joj je Majkicka famelije
Ne jebe Angela zivu silu!!!!
A jesu je uslikali kao kad na Avazu postave sliku nekog celnika SDA,nemoze grdje :))))
sergej nisi je vidio u prirodi, ova slika joj je super.
Prevedeno: Niti jedna zemlja neće smjeti napustiti euro. Od mene.
Doticna gospodja nije ni svjesna svoje nesvjesnosti ! Vec je Velika Britanija usvojila jednoglasno (304 - 0 ) referendum koji ce omoguciti gradjanima da se izjasne o tome da li ce VB i dalje biti clanica EU !!! Dosla voda do poda... A zivi dokaz za to je Hrvatska,prvi dan clanica,drugi dan prodaja autoputa...Otimacina je pocela...Bice isto kao i Grcka,sve zivo rasprodaju !!! NWO - New World Order
Uopce me ne zanim sta pise jer nije korisno za mene kao obicnog gradjanina ove drzave, al' sam se ismaijala njenoj faci na ovoj slici ahahahha :D
SMRT KAPITALIZMU, SLOBODA NARODU!!!!!
ne okreci se sine
Ovakve konstatcije uvijek ce doci jedino od onoga ko gubi tlo pod nogama.
Ima onaj skec od nadrealista, kao krhaju se ex-Jugosloveni, i ona ih polje prima u Uniju. A malo poslje krhajuse u Uniji a ovi sa ex-YU prostora posmatraju. Ej Anglea ti zgleda nemas pojma gdje sve rupu imas.