Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno jedna pametna odluka, ma cija da je
Napokon neka normalna destinacija
super vijest, iako berlin-tuzla 60€ jedan smijer, nek bude priblizno bice super!
sto vise iseljavanja to vise linija,turisti nisu sigurno
evo prilike za direktan bijeg.
vlasadijo iz genocidskog krmekistana navalite
rezerviram sa š
svaka cast. Berlin je mrak grad. odes preko dana na pivu inazaj usaraj siti
maraka?
neznam koliko se isplati iz Bosne ici za Belin ako planiras tamo da ides da radis a isto tako onima koji dolaze ovamo u posjetu, sta mogu ponijet u torbama jeli ih ovdje cekaju hijene koje bi kozu skinule covjeku a zauzvrat ce se naslusat kako nem je sve tesko, kako se nista neisplati i kako nas sve boli tako da na povratku dijaspora se nakupi negativne energije kojim im treba pola godine da se oporave.
Samo da napomenem da je ovo bio Germanwings - nakon nesrece kad se pilot (sizofrenicar) namjerno zapucao u planinu sa preko 100 ljudi u avionu, promijenili su ime u Eurowings :)
samo da kazem da tu nemas pojma jer German wings je i dalje German wings. Niskotarifna kompanija u vlasnistvu Lufthanse kao sto je i Eurowings
Ja i?
koliko vremenski traje let od sarajeva do berlina, jel zna iko? hvala
@zomipixe 1h i 55min
ok hvala puno narode :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam Samo ko ce se vozati :)
svaka cast samo nek napušta narod ovu nasu bosnu jaih podrzajem lp
ijacu uskoroje napustit akobogda icu zidat po njemackoj i belgiji. po antverpenu imam jarana hoce svi kuce da renoviraju svecuim to ja uradit
...lp
PRIKAŽI ODGOVORE (1)