Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, bravo, bravo
A ja skele i radnika brate!! 🙄🙄😱😱🤔🤔
Euroasfalt je uništio bihaćke ulice, pola grada je još uvijek raskopano. Prvotno je radove izvodila firma iz Karlovca pa je raskinut ugovor i posao dodijeljen Euroasfaltu za koji znamo da je baketova firma. Ja nemam ništa protiv domaćih izvođača ali način na koji dobijaju poslove i kako rade daleko je od standarda.
@rupanaguzici nick name sve govori o tebi. Začepi !!!
@odisejhomerov Otjerao ih pupan da stavi koju kintu u džep, SDA demokratija. I oni su fušerili pa dođoše još gori. Euroasfalt raskopao, Sanny boj dokrajčio.
Sad su bez konkurencije, jer su SDA direktori pokopali Hidrogradnju, Energoinvest i druge ,iz koji su preselili mehanizaciju u svoje privatne, pa ih vise niko i ne spominje.
Sada je u modi Euro kao pridjev: Euro-Asfalt, Euro-Company, Euro-Trade, Euro-Metali. Nekada je Jugo kao pridjev predstavljao prestiz i ugled pa si imao preduzeca: Jugokomerc, Jugo Banku, Jugoprevoz Gacko, Jugoturbina Karlovac, Jugoplastika Split, Jugoton Zagreb itd itd. Ono sto je Jugo bilo nekada u 1970im i 1980-tim kao simbol prestiza, danas je to Euro. Sve je to u skladu sa Euro-Integracijama. Hehehe kako su Hrvati nekada forsirali Jugo u svojim firmama, sad im se Jugo gad kad spomenes :D
Bosnjacki poduzetnicki duh pokazuje jos jednom snagu. Dok su Hercegovci iz HDZ-a sebe hvalili kako imaju nekakav poduzetnicki duh, radilo se o par sverceskih firmi koje su svoju slavu imale u periodu 1996-2003 godina. Kada su bosnjaci obnovili privredu i infrastrukturu, koja je bila unistena za razliku od Zapadne Hercegovine krenulo se u osvajanje zemlje i regiona. Prevent najjaci izvoznik, Elektroprivreda BiH najvece prihode ima, BH Telecom najvecu dobit, Euro-Asfalt najjaca gradjevinska firma
HDZ de zbog toga i unervozio. Osjećaju da gube ekonomski primat koji su uzurpirali u ratu.
firma se zove kao euro asfalt,da bi se steko dojam da oni rade po EU standardu, a to od asfalta što ga oni polože nema ni slovo E od eura,znaju oni koji ga krpe posle samo jedne godine korištenja
Nije to nego je sada u modi Euro kao pridjev: Euro-Asfalt, Euro-Company, Euro-Trade, Euro-Metali. Nekada je Jugo kao pridjev predstavljao prestiz i ugled pa si imao preduzeca: Jugokomerc, Jugo Banku, Jugoprevoz Gacko, Jugoturbina Karlovac, Jugoplastika Split, Jugoton Zagreb itd itd. Ono sto je Jugo bilo nekada u 1970im i 1980-tim kao simbol prestiza, danas je to Euro. Sve je to u skladu sa Euro-Integracijama.
joj samo da hoće završiti ovaj ulaz u sarajevo kroz briješće, pa nek idu i ne vraćaju se više iz cg
@ANNNNO ti bi da se hebeš a da ti ne uđe. Ne može ništa preko noći !!!