Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpsko etnoselo
SAMO SE NASTAVITE TAPSATI SAMI SEBE PO RAMENU. Ma vi ste uvijek bili SEBI NAJBOLJI. Hahahaha WtF
http://www.etno-selo.com/ http://www.hotelparkdoboj.com/ http://www.hotelbosna.com/bh/ De malo papani pogledajte, okrenite se oko sebe malo, biće vam bolje!!!
Fala braco Srbi iz Vojvodine! imate svi kod mene besplatnu janjetinu kad odnekud naljegnete.
Pa vidi se ko je i kome je dijelio nagrade...hahaha... trijebinje,Brcko,Laktasi, Doboj.. Sve samo turisticke atrakcije...hahahahaha Uzas na kvadrat!
kaki mi se na etno selo \"stanisici\" , srpsko genocidno etno selo srpskih monstruma i genocidasa !
srpsko narodno pozoriste, Novi Sad....pa ovo vojvodjani nemaju svoje ja.
dajte sliku novinari nesposobni
Boga mi neki bi mogli u umrijeti od zavisti :)
Cvjeta turizam u distriktu Brcko.
Kafe Bar iz Laktasa za dobru ponudu i usluge Picerija iz Trebinja za visoku ponudu i usluge Restoran iz Modrice za visoku uslugu i ponude Fast food Stanišići kod Bijeljine za uslugu visokog nivoa i ponude ...itd
Nisam do sada znao da ono sto normalan svijet drzi za supe, brvnare, skladista i garaze - ovi u smrdskoj i njihovi pokrovitelji u srbiji smatraju najvecim i najboljim (arhitektonskim i usluznim) etnoturistickim objektima u regiji.......
nista ovo ne valja. dje je nas dzasmin sa panonskim jezerima, svjetski turistickom atrakcijom