Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je reci ???? Ostadose bosnje i srbi kratkih rukava. Braca turci i brac ruci nam ga sukuse a mi se ovdje koljemo koje veci turcin odnosno rus. Nikad ali nikad rus nije pomogao srbinu, niti je kad turcin pomogao bosnjaku. Niti ce ikad. BRAVO ZA NAS TOKMAKE.
tokmaci do groba ...a rusije i turske i austrije puna groblja tokmaka...znanih i neznanih junaka...gladna stomaka skapaše pod puškama ne svojih neprijatelja :-D
nevjerovatno - ovdje se Turci (tj Bosnje Turkofili) i Rusi (kvasi Srbi iz RS) svadjaju o odnosima izmedju njihovih vodja.. Ma kad ce te shvatiti da ni Jadogana ni Putina boli qurac za vas??? Sta imate vi da im ponudite - Republika Sribja ima a vi iz BIH nemate ama bas nista. Pustitli su da se koljete 4 godine - bavite se vasim problemima i okanite se Jade i Putina, glupani. I Albanija je vas presisala. WAKE UP!!!
Ma ni Srbija. Sjeti se samo kako ih je Putko zavrno za Juzni Tok - par dana nakon sto su ga ugostili i organizovali mu vojnu paradu. Balkanska seljadija. Ko da je Putku do vojnih parada pokraj nolkog Crvenog Trga i parada po njemu. Putko hoce i gleda samo PARE. Srbija - 7 miliona potrosaca. Turska - 75 miliona potrosaca. Na koje bi trziste prije? Putko je mozda gnjida i budala - ali nije glup. Zna mnozit i dijelit. Ucio u skoli.
Erdogane nijeki se na balkanskome prostoru najviše boje slova "H" pa ga zato ne izgovraju, mislie ako ga reknu da će odmaH postati Turci!
nacionalnost: bosanac, vjeroispovjest: musliman ...... jbem svim poturcima krv seljacku... sta ih velicate jbeo vas oni... glupani velicaju okupatore bosne... eee koje ste vi supljine mozdane
bogami rizicne rokade pravi
SMRT FAŠIZMU SLOBODA SLAVENIMA CIJELOGA SVIJETA I ŽIVIO BRATE PUTINE
Sto ne smrt mrznji i sloboda svim ljudima svijeta nebitno boja koze, religija ili rasa?
pa da smo se mi Bošnjavi udružili sa Srbima 92. pili bi kafu za sedam dana u Ljubljani
al se aljo spijun pojavi poturi guzicu amerima i otjerase babu ,i bi što bi
@lostro BABO SE VRATIO MAMU ĆE DA IM JHEBE SVIMA ŠTO SU MU SINOVE I KĆERI PO DUNJALUKU GAZILE I SA OGNJIŠTA TJERALE......NEK SE MOOOOOOOOOŠNJE PRIPREME ZA SUDNJI DAN USKORO ĆE MODERNO BITI LAGATI DA NISI IMAO NIŠTA SA SDA,SDP,HDZ ILI BILO KOJOM DRUGOM FAŠISTIČKOM ISPOSTAVOM MARIONETSKIH FIGURA KOJE SE CIJEDE I NA TRONU CIJEDE GOVOREĆI ISTE GLUPOSTI DESETLJEĆIMA...BABO ŽIVIO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S obzirom da se Erdoan slizao sa Rusima, geopolitički gledano i Mošnje bi se trebale slizati s Smrdma. Pa onda zajedno dok se boje ne pomiješaju protiv Rvata.
jel ovo onaj isti plinovod za koji je dogovoreno isao kroz serbiju i okupirani dio BiH tzv pc?
nije okupiran nego opoganjen, malo zagadjen, al neka ga za sad da imamo odakle sta zigu. ipak je tamo lakse dobit, sto jes jes
Zar ovo nije trebao biti cuveni juzni tok, o kome su nasi susjedi dizali prasinu?!
Podvio rep sve ide nadole, sad ce se ucmariti i kod putina. Zaboravio pad aviona.
Majmune, nista nevidis dalje od mrznje. Ko je ovdje podvio rep? Erdogan je oborio avion i??? I naravno niko mu nesmije nista.
@1Avantgarde1 - pa zato mu je bio 40% pad u turizmu ove godine - zato i moli ljude da prodaju dolare za toalet papir zvani Turska Lira.
caca ga ebo neki dan su bili najveci neprijatelji, nisi mogo vidjeti rusa u turskoj ni za lijeka... nema sine para vrti dje burgija ne mere
hajmo ih sve porokati ,al nema mudonja nigdje
čudno je to, da svi američki pijuni kad ih amerika odbaci okrenu se rusiji da ostanu na vlasti .. npr. Dodik
Zna i Erdo kad treba kleknuti i pred kim treba kleknuti...
@drinsky1serbico pričaš o svjetskoj politici, a ne znaš ni gramatiku. Piše se Trump, tramp je promiskuitetna žena na engleskom. Zahvaljujući internetu nepismeni kao ti prvi put progovoriše pred širom publikom.