Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokrenuti pitanje pravedne podjele prihoda od PDV a i ostalih između entiteta u okviru BiH. Dosta je F BiH finansirala genocidni đikanistan.
@ziganteli jesi glup bogte
@ziganteli pa zar vi braća srbi niste bili za zajedničku državu, jugu, pa to je to što ste htjeli, da vas drugi nose na grbači.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Plan za BOSNU I HERCEGOVINU: 1. Mirsad Hadžikadić. #MH2018
I akcize treba spustiti na entitetski nivo, da ne finansiraju Bosnjani vlaske cige.
Isto tako drzava treba prestati izdavati garancije na kredite za autoceste u genocidu. Neka si sami daju garancije?
To tako :) Sjecam se kako su zdusno svi trcali da pravimo zajednicke institucije, pa kada je nestalo tu uhljebljavanja , onda je krenulo po entitetima :) pa onda sad hocete po kantonima da vladate ? pa ostace samo "vaznija opcina od drugih" i malo srednje bosne.
Inije potrebno da imamo isti sistem placanja u Federaciji duplo vise se placa cetarina ,nego u srbskoj tvorevini.dosada mi u federaciji smo ovce sto dajemeo iznos iz fedracije u srbsku tvorevinu.ocito politicari su krivi sto pomazemo srbskoj tvorevini.taj noac treba usmjeriti u federaciju za socijalnu pomoc a ne davati zlocincima.
Ma RS je kontinent za sebe, nije to ni država ni entitet. Tu su izolovani od normalne civilizacije i žive plemenskim načinom života - kako poglavica kaže, a prihodi su najčešće lov i otimačina.
ovo je samo jedna u moru stvari koje moraju biti nadležnost državne vlasti. realno ne bi nikome smetala ovakva podjela da je većina vlasti u rukama države, a ne entiteta. dajući veće mogućnosti za autonomiju sastavnim dijelovima države direktno smanjuje vrijednost i neophodnost te države. USA je dovoljan učitelj kakve kompetencije mora državna vlast da ima u rukama
U Hrvatskoj nije zajednički sistem naplate,jer od Macelja do Zagreba ne vrijedi ENC !!!!!
taj dio je urađen koncesijski sa strabagon iz Austrije, koji uzima proviziju od svakog računa, i zbog toga je odvojen
Gdje vlak prelazi u voz. Ali ovdje prestaje logika i normalan razum a pocinje glupost i idiotizam.
@jajce Ne seri
Neka ispasta ko hoce ja odo saporodicom vani.
Svi nam se smeju....... a jesam više dosadan sam sebi, oca'm
I bolje je. Njima njihovo (tanko), a nama nase.
Koliko se budžeti pune iz RS-a a koliko iz FBiH, tako treba da bude i raspodjela svega. FBiH puni budžet 75% a RS 25% a oni traže da dobiju 50% budžeta, Mile puši ga!
Laž je da je u Hrvatskoj sistem naplate jedinstven. Na istarskom ipsilonu i na autocesti Zagreb Macelj nije moguće platiti cestarinu ENC-om hrvatskih autocesta
Gdje je auto cesta u RS? Od doboja do prnjavora 5 KM? I PDV treba odvojit na entitete...
ne moze se sa đikanima ni o vremenskoj prognozi dogovorit. Naopak narod i dzaba ti.
Pa šta ako će se elektronska naplata cestarine na autoputevima u obe države ( FBiH I Republic of Srpska ) obavljati odvojeno ? Ne vidim tu nikakav problem ?
Ha ha, djecijih provokacija...
@Dado90 Jos jedan retard na vidiku