Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je majstore,kako je Ensad preuzeo auto ceste vidi se da se radi,do sada su samo uzimali lovu ,a putevi bili isti..
Uradilo se za sutoceste za ovih 2 godine što nije proteklih 17, sve pohvale !!!
Bravo Ensade, vi makar nesto radite. Sta moze sad Trhulj kad nije nista uradio nego sjedio i uzimao platu.
Ne bi me cudilo da ovo korumpirana opozicija SVE RAZ*****BE is prostog razloga jer se ne vide u svojoj računici. Da narod bude pametan pa glasa nekog ko je zasluzio, a ne za torove od kojeg nemas nista
" Činjenica je da je ova uprava Autocesta vratila povjerenje međunarodnih finansijskih institucija i ostvarila znatno brži tempo izgradnje autoceste, tako da je onima koji ne mogu podnijeti taj uspjeh jedino preostalo da kažu da smo kriminalci", rekao je Karić. Tačno tako !! Nekako nam je u mentalitetu da uspijeh ispravne stvari ne odobravamo, patako je i sada slučaj. Samo naprijed Kariću ;)
Gospodine Karicu ne hvalite se uspjesima nego objasnite narodu kako to da na naplatnim kucicama NE IZDAJETE fiskalne racune,a na ono malo jada od racuna koji se izda stoji da NISTE PDV obveznici mada to svako mora biti i placati PDV ko ostvaruje godisnji prihod veci od 50.000 KM.
Malo ovo treba provjerit, radnici pricaju da za stubove od 5 metara zavode troskove kao za 7m i slicne stvari...
mashala kolegice!
Ne znam sta vi gledate i imateli oci!!sjecateli kakve su bile ceste u fbih i kakve su sada!!bravo autocestama i samo nastavite tako!!!rad je budcnist a ne suplja prica!
OPASNO SE DROGIRAM, AL TO NIJE VAZNO, VAZNO JE DA MI SRCE KUCA SNAZNO!!!!!!! NEMOJ DA SE IGRAS SA ZIVCIMA MOJIM, DAJ MI ONO MOJE KOKE STO NAJVISE VOLIM!!!!!!!!
Prijavljen na minimalac a lova se pere, vikendica nije moja vec od moje zene, gradiliste nije moje, vec od moga brata, u selu od mene nema vecega Bosnje/Srbina/Hrvata, karijera napreduje da kucnem u drvo, na izbornoj listi moje ime uvijek prvo, auto na povlasticu, dzabe pijem, zderem, drzavnom se aparatu u carapu serem, obitelji sve dugujem, bez njih nebi diso, maloga sam bez prijemnog na pravo upiso, u radnoj sobi visi slika pokojnoga djeda, dok na tajne mi racune dividenda sijeda, ne moze mi niko nista najveca sam faca, svaka bolja sponzorusa name oko baca, mnogima sam pomogao, i svi mi se dive, zele biti poput mene da lagodno zive, OVA JE NASA MALA ZEMLJA U TOTALNOJ BANANI, NISTA SE NECE PROMJENITI BICE ISTO KAO LANI!!!!!!!
Leglo kriminala... Pogledajte im platne liste u ovakvom vremenu... i jos vladin sektor trebate se stiditi...
niste kriminalci, jel? pa kako to da uposleni u autocestama federacije kad malo vise popiju krenu pricati koliko love su uzeli od ovog ili onog izvodjaca?
MA JEL LI OVO ONAJ MALI POŠTENJAČINA IZ LOK MIKROKREDITNE ?? E AKO JEST SVE JE TU U TIM CESTAMA POŠTENO DAJEM GLAVU ...
Svaka čast. Naravno da ovog čovjeka prozivaju SDA , Trhulj i slični jer sada nikako ne mogu da opravdaju svoju nesposobnost i plačanje penala zato što ništa ne rade već godinama. U ovoj zemlji će ti biti oprošteno sve osim uspjeha.
To su ti SDP - ovci koji rade,a ne sjede u foteljama i dice se svojim titulama,a ko gradjane sisa...