Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dajdze Najveći dužnik u Federaciji BiH i dalje je JP Žljeznice FBiH čiji dug iznosi 205,1 milion KM. Prije pet godina kada je objavljen prvi popis dužnika ovo preduzeće je dugovalo 142,5 mil. KM, što znači da se dug u međuvremenu uvećao za oko 63 mil. KM. NAROD ZNA!
Djafić i još nekolicina koja može stati na prste jedne ruke imaju regularne državne fakultete ostalo su krkani i lažci sa papirima iz raznih pripizdina kojemuhljebiše SDA HDZ SDP zato ga puše od ćestitih željeznićara.
Partijski kadar, ovaj ce pakistanske migrante slati na krovu voza prema Krajini ako treba, samo da se uzmu pare za partiju.
Na čehri mu vidiš da je ljigavi SDA s_h_u_p_a_k...
Direktor čega???!!
“Stranka te prati.” LZN
Trebali su mu roditelji dati ime Urac, na isto ga dodje.
Na cehri mu se vidi da je .... khm
Olicenje intelekta