Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je pod istim uslovima onda je logicno da je i cijena ista
Sve ovo na stranu, smatram da je bolje da isplatite plate jadnim radnicima, pa da se ne muce. Do kada vise? Imaju i oni porodice i troskove. Uredno obavljaju svoj posao. Gdje su plate????
Prethodna vlast u Srbiji je prodala NIS Gazpromu krajem 2009. ako me dobro secanje sluzi, a postali su sponzor Crvene Zvezde. Zbog odlicnog poslovanja Rusija je vratila Srbiji 30% vlasnistva, a najvece plate su u tom istom NIS plus za srpske radnike. Bajatovic ima 30 soma evra. Zvezda je pre dve godine umesto 1,5 miliona dobila 4 miliona godisnjeg ugovora od Gazproma. Nemojte praviti od Rusa neprijatelje vece nego sto jesu braco!
Koja je prepreka da Sarajevogas kupi gas direktno od Energoinvesta bez posredstva BH Gasa?
Sad kad Zohari i uhljebi iz BH Gasa dignu cijenu plina ni nasta
Znaci slijedi novi udar na dzepove gradjana.
Znaci slijedi novi udar na dzepove gradjana.
Madjari su vas tuzili, i izgleda upravu su, ljudi traze 20 miliona evrica zbog raskida ugovora. Kako ce te prezivit to?
Jasmine, jesi li to ti?