Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se radi na izgradji toplovoda Kakanj Sarajevo? Racuni za grijanje ce bit 60% jeftiniji. Energoinvest je pokazao da je zaduzen za pljackanje gradjana BIH. Par privatni lica se opasno masti na racun energoinvesta
I zatvore nam termoelektranu za 10 godina. Termoelektrane nisu buducnost i oslanjati se na njihov rad kada se prica o grijanju je neozbiljno. Cak i da ih ne gasimo, u funkciji su vec 50 godina i oprema je ozbiljno dotrajala.
Zamjerit će nam Bearbock i Scholz. Samo Švabo ima pravo kupovati od Rusa i prosipati šuplju o demokratiji.
Kada za ovo cuje u Ukrajini raja....bice belaja bice balOjaaaa...
Dok nas Evropa ne primi plaćat ćemo jeftinije. Ne može i skupo i bez pristupa njihovim fondovima.
Svaka čast, pametan potez, nismo mi kuvali s Rusima nek svako gleda svoja posla
Eto, sada i Bošnjaci finansiraju rusku invaziju na Ukrajinu. 🤣 Pre koji dan kada je Vučić pregovarao za nižu cenu gasa komentari su bili: ruska gubernija, pa se spominjala srpska bulja, genocidaška beda... 🤣
Kako malo pameti upravlja planetom to je užas.
Fauchi sinoć na CNN - na jesen booster doze ...
ma jašta nek se roka ko hoće, samo intres i niža cijena.
Tako treba briga nas
Dokle li kako li....
Super, ovakvu EU koja nas handri treba odj...., ako nas vole neka nam naprimjer do kraja godine dadnu neki polu-kandidatski status gdje cemo imati pravo da se krecemo i radimo po EU kao i njihovi gradani.
Jel vas stvarno Rusija plaća il ste vi besplatni ruski korisni idioti.
Jel Energoinvest srpski? Zar FBiH ne sankcioniše agresora na demokratiju?
Zahvaljujući RS BiH nije na listi neprijateljskih država Rusiji, inače bi gas bio po cijeni na berzi. Zašto Komšić nije reagovao na ovo finansiranje ruske okupacije?
Ma i treba. Nismo EU, znaci nemamo ni benefite, zasto bi imali njihove probleme?
Velika svjetska kriza u kojoj je jasno ko dan da cemo imati poskupljenja plina svaka tri mjeseca. I sta radi ova vlast da gradjani to podnesu lakse? Da li smanjuje prekobrojne u Sarajevogasu, BH gasu i Energoinvestu .Da li im nalaze stednju i smanjenje silnih privilegija koje imaju? Da li mozda naplacuju silna dugovanja za toplane onih koji recimo rade za drzavu ili inace imaju prihode ili nekretnine i pokretnine kojima mogu platitit dug? Ne, nista od toga, naravno.
Pametno, ja bih potpisao na 5 godina. Nece se Zapad preko nasih ledja igrati sankcija.