Poslovi u Etiopiji, Iraku i Alžiru
0
Energoinvest poslovao s gubitkom od 2,9 miliona KM
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto je direktor gay a mersa njegov bitch
U ovom D.D. Energoinvestu imam 1960 dionica.Ako je neko zainteresovan da ih kupi neka se javi na ovom sajtu i neka mi ponudi cijenu po dionici. p.s.-dajem popust 10% od cijene na BERZI
U ovom D.D. Energoinvestu imam 1960 dionica.Ako je neko zainteresovan da ih kupi neka se javi na ovom sajtu i neka mi ponudi cijenu po dionici.
...ne pravi se profit sviranjem nježniku...nego radom, znanjem i stvaranjem...takve ste rastjerali, a doveli \"podobne\" poluinteligente...
jah, eto investitori trce u sumsku gdje su ajduci vjekovima naucili otimati i krasti
Ima li išta pozitivno na naših 24 posto? Jesmo nesposobna nacija u PM, nije ni čudo što niko neće da živi sa nama, i čekić bi razvalili.