Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ne placaju, rasklapaj trafo stanice !
Klix saznaje, hahah 'đeste ''novinari'' nisam vas prepozn'o.
ne mogu od komsije naplatiti..kako ce tek oni od Libije i Iraka :D
Pa to/ Nidje nema/....naravno, to je BiH.....posla preko glave a para nigdje/pa ti direktori su pravi madjionicari...heheeee....od silnih miliona Dubioza kolektiv....
Zahtjevno trziste u albaniji...
Samo za bosance je trziste u albaniji zahtjevno.
Po cemu sam vlah?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje vam je da platite radnicima plate lopovi nego sto se hvalite lazima po klixu!
Upravo to druze, ne znam kako ih nije stid pisati ovakve tekstove hvale za takav jedan lopovluk a firma propada li propada sve zbog stranki i bespotrebno nagomilane administracije. ..
test
Koliko ja znam za ove velike poslove se uzimaju garancije od banaka , gdje banka garantuje da ce isplatiti novac umjesto klijenta , ako to klijent nije u stanju da ucini . Tako da ne bi trebalo biti problema sa naplatom.
Da, ali i Energoinvest placa garancije da ce izvrsiti posao i mora isplatiti kooperante na projektu. Jos dok radnici malo razvuku posao kako bi dobili vise dnevnica, pa isteknu garancije i moraju se obnoviti ......
Da, u pravu si .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeli to neko od mafiskopolitičkog kruga zaiterisovan za Energoinvest pa mu treba sniziti cjenu.
Rukovodilac kabineta ??!
A ljudi dragi pa tamo bjesni ludilo to nije običan rat, naplatiće se.
SDP samo u posljednje vrijeme ima svog u vrhu Energoinvesta. Uvijek je tu bila SDA i ranije SzBiH njihovom direktoru skidam kapu
Sorry, pogresan klik!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveći problem Energoinvesta je izvlačenje para od strane Nermina Nikšića i SDP-a !!!!!
totalna fula, dijametralna... druga osoba i SDA, narod zna
Ne znam za SDA, ali prije SDP je tamo bila garnitura Stranke za BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
platice braca, cim naplate otkupnine i kada pobijede u Dzihadu protiv kjafira, munafika i murteda ! sabura malo, treba trzisno i dugorocno razmisljati ! Allah je najveci !
haha je li bilo "Moze li na teku moljim vas!"
Mislim da je ažurnost menadžmenta dirigovana potrebama SDA. Sve je isto kao 91 - 95. Obrazac i vokabular su isti. OPASNOST ZA TRAŽENU LOVU! Nestaće u nekom finansijskom bunaru!
A mi tek danas junsku platu dobili...
Dobijes julsku u Decembru i na odmor :D
decembru**