Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se mora prodat ? Zar ti papci koji vode Federaciju nemaju nimalo svog uma? Ako stranci zele da se domognu svega iz BIH zar to ovim SDA izdajnickim supcima treba dozvolit? Prvo je ta sda islmsko smetljarska stranka jednostavno poklonila hravtskoj Energopetrol da bi sad bakir izmetovic i vlahovljak i brankovic htjeli da se domognu jos kojeg milioncica u njihove sramne djepove. Da nije bilo Harisa ne bi ti Vlahovljak imao tako dobre rezultate.
Prosjecna plata 1430 KM? Ja sam inzinjer u energoinvestu i imam platu 810 KM...bas bih volio da vidim te vrle radnike koji su uspjeli podici prosjek na ovu cifru...kladio bih se da su to razni menadzeri i pravnici koji svaki dan idu kuci u 15 do 4 umjesto u pola 5 dokad je radno vrijeme... Inace podrzavam direktora i sadasnju upravu i nadam se da ce nastaviti sa dobrim poslovanjem i u buducnosti...