Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kud sa Arabijom pobogu .ko to radi ?
Tesla mora biti muslimansko auto... kao sto je i Nikola Tesla zna se
Nek je tvoja femilja primala 500god od muslimana, zato ti i trazis kontakt ovdje, krv nije voda
Kako to da Tesla Model X na Zapadu kosta oko 100.000 evra dok kod nas kosta 300.000 maraka (dakle 150.000 evra)????
eki privatizaciju private kompanije. e Tito drag i...
pa jasno je da teslu zele unistiti veliki proizvodjaci automobila ...ford,GM,toyota..itd... musk da hoce da se prestane zayebavat trebao bi prodat teslu jednom od ovih proizvodjaca i preusmjeriti svoje vrijeme na druge stvari. sto se tice harapa, ovo je navlakusa jer bez muska, tesla nije nista i nikad nece biti. ostale auto tvrtke su mu za petama sto se tice tehnologije i uskoro ce prestici teslu tako da treba zayebat glupe arape.
@ValentinHalilovic, kako si samo pametan? Sto ovaj Musk na Klixu ne potraži strucnjake, koji nemaju za kafe ali znaju sve:)), sta ce Arapi, koji su se skolovali na najboljim univerzitetuma, koji upravljaju nekim od najboljih svj. kompanija, Etihad i sl??? Nego da li se naslo za veceru sta bijednice otac te jbo retarditani?
neda tramp vise milijardi iz americkog buzeta za raketice i nebuloze pa sad daj da zayebem saudice...ne vjerujem da su saudici tolike budale...puko si elone...a za to sto si zloupotrebio ime jednog od najvecih srba kaznit ce te bog....
Znas ti, povezo si sve dotove. Jesi gledo Zeiteist ? Ne bi ni trebao. Mongoloidu glupi...
stara vijest. saudijci su odustali od ulaganja novca i to su iznjeli u medije. doduse kliks ne prati
@finixyzg https://www.reuters.com/article/us-tesla-musk-saudi-exclusive/exclusive-saudi-arabias-pif-has-shown-no-interest-in-bankrolling-tesla-buyout-idUSKBN1KW0FA
@finixyzq aj vidit ćemo 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šta će saudijcima Tesla? osim da ga ugase ako ga kupe...
massive deal = masovni ugovor, logicno... ako si klix novinar
Ja konto pitat ce Dodika
Napisao je Tesla na Twiteru. Teska ima Twiter, a nije ni ziv. Genijalac, bio i osto. Inace ova supljak firma propada za godinu dvije.
Osjeti i arapi da im nafta nije više budućnot te da će biti vodik i elektro
po nalogu Trampa pokušat će da preko Tesle izvuku što više para iz saudijske Arabije.. treba ih otjerati odma