Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajte svoja posla majke vam. Najjadnjja zemlja u europi i mene ste nasli prozivat. Pu tamo
Pa ovaj svako malo po 700 miliona izgubi a i dalje u top 50
ja se sjecam kad je tona peleta bila 70 KM i kvalitet boli glava sad kad svi se na to griju tona 400 i qrcev kvalitet.
Kao Musk nije znao šta radi?
Kao što mu ime kaže, dobar je, ali za Mars, nije za planetu Zemlju.
E eto nasekir'o se za tu siću, ja pre neki dan izgubio 5 KM došao kući počeo sam da se tresem...... :(
Dvije mogucnosti ili je toliko glup da ne provjeri sve prije prikazivanja ili je to namjerno da se neko docepa jeftinijih dionica
i 150.000 narudžbi za 3 dana
Je li staklo napuklo a zaštitilo ili je prošlo skroz? Ako je samo napuklo i zaštitilo onda je ok i očekivano. Mislim da se puno gledaju filmovi gdje se kao metak rasprsne i staklo se samo obnavlja. Pa čak i metal će oštetit.
Čudo da se ovaj Musk još uvijek nije preselio u nečiju ambasadu...Poprilično česta pojava svojstvena vizionarima i revolucionarima.
blesav čojek, ružno auto do pm....bolje bi mu bilo da je razvijao lift do mjeseca....
Za auta na baterije potreban je litijum, kobalt i nikal. Sa sadašnjom potražnjom nemamo dovoljno ovih metala. Sta poslije? Niti nafta niti auta na litium-ion baterije ne mogu vječno trajati niti dugoročno biti opcija.
solid state baterije su u zadnjim fazama testiranja
pravi Tesla je bio u Agarti i vidio je da su vecina vozila na elektricni pogon, bilo je dosta i letecih masina, kad je dosao na povrsinu Zemlje to je htio realizovati, ali mu nisu dali amerikanci zbog njihovog interesa, tj. gledali su svoju racunicu, pa je taj projekat propao.Sada je nekome u interesu da sva vozila budu elektricna, a da se ukinu auta na benzin i dizel (sto ce se i ostvariti u toj namjeri! ).....sve je ekonomija (po stetu nas smrtnika.....)
Mercedes prije 40 godina imao blindirane S klase, gdje metak ni bomba nisu mogli probit stakla, ovaj u 2019 nije otporan ni na kamen, haha
@JahacMagle2019 da, imao je Mercedes za preko 100k eura a da ne govorim koliko je auto teško bilo i potrošnja skočila. Tesla truck cijene počinju oko 40k dolara.
Sića za nas dvojicu.