Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipicno. Umisljeni milijarder koji misli da je nikola tesla. Znam ja jos dosta takvih ali nemaju ni za kifle.
a sta ti imas? :)
znas dosta umisljenih milijardera koji nemaju za kifle? hahah glupa sirotinjo
Ja mislim da se veći debil nije rodio.
Ti prvi xD eto... Ja mislim da od tebe većeg nema.
Realno supljak firma! Na berzi su vrjednovani vise od Forda iako proizvode 10 puta manje automobila i svake godine idu s novim gubitcima. Paranoicari, nemam nista protiv elektricnih auta, postoje i drugi proizvodjaci koji sve vise ulazu u elektriku ali ovaj ide u stecaj.
@mirzinmali prije par godina Mercedes mu je dao dobru ponudu.. obi zaradili 300miliona za dva dana... Poslije fensi Brko rece nece oni jos dugo.. Panasonic je vec u razgovorima sa VW za baterije, a planiraju ih ponudit i ostalima
Soroševci nema od vas ništa, Musk vjeruje u jedinu istinu, empirijski potvrđenu, zvanu nauka. Od politike nikad neće biti ništa značajno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Prof. Hadžikadić može pokrenuti novu Bosnu i Hercegovinu. Pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - FACEBOOK LIVE razgovoru DANAS od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
SDA/SBB/HDZ/SDP/... :) #MH2018
Šta je reč država, čim nešto se sumljivo dogodi, iako se neradi o drzavnom vlasništvu, pokrene se neki postupak i istraga, da se utvrdi dal se sve poštuje. Elon je stvarno briljantan lik, u teslu je ugradio stvari stvarno za nepovjerovat. Kod nas likovi pokradu milione državnih para i nikom ništa...
sve je vise stamparskih gresaka na svakom clanku, stvarno bi neko trebao dobiti otkaz sa klixa
Nikako čovjeka pametnog i uspješnog da ostave na miru, čim nisi dio “sistema” gledaju da te unište na sve moguće načine!
Čovjek je dio sistema. Ono što je za vladu/politiku uopšte rizično, daje se Masku da sprovede, financira se kroz subvencije i olakšice. Pogledaj samo tajming oko "skandala" sa dizelom, koji je krenuo iz USA, i uvođenja Tesle.
@Roofeer Ako propadne - kažu, jbg - privatnik, nikom ništa, nije uspio. Ako investira država i projekat propadne, onda lete glave.