Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatvorite sve ruudnike, lakse je uvoziti, tako mozete vise novca legalno opljackati
ma bice ovo Svicarska, bice zemlja snova, bice svega, sad je vlas nova
Gasi motaj kablove gotovo je sa rudnicima ko i sa Aluminijem dobro ste se veselili.
Ko god nije bio u Tuzli na jezerima pored hidrocentrala da vidi kako plivaju teški metali i šire se do pitke vode nezna šta je Elektroprivreda BiH.
@Termiti hidrocentrala Tuzla??? O čemu ti svega ti...
#Koja si?#Guma,#Vozac,#Cimpra,#Rina,#Grabulja, #Šišca,#Pušca,#Fala, zaporaj i Sretno!
Nema tu pomoći sa tolikom pljačkom koja traje o 1945-e. Samo dati Nijemcima da upravljaju.
Hoce li prosijati na krupno ili sitno sito? Jos malo pa EP vise nece ni postojati jer ce njom upravljati kinezi i rusi
O ovim rudnicima se priča kao da su svake godine ostvarivali dobit a ustvari veliki gubitaši,vlast ne smije da izvrši reorganizaciju jer gube glasove rudnici se ponašaju kao da je EP zavisno prema njima ali nemar i zapošljavanje podobnih dolazi na naplatu izvjesno je da će se dogoditi krah rudnika koji će povući za sobom i elektroprivredu,samo privatizacija moze sačuvati i rudnike i EP
Nešto sumnjam da vlada ima hrabrosti da zatvori ono što je nerentabilno...
Ispravan pristup bi bio napraviti plan kako polako napustati iskopavanje uglja i koristenje istog kao energenta. BiH nema jasan put kojim ce krenuti u buducnosti, da li ce ostati jedina rupa u Evropi koja ce ostati vjerna fosilnim gorivima ili ce se okrenuti zelenoj energiji? Reorganizacija treba da ukljuci vadjenje nekih drugih metala, ili preobrazba rudarstva u oblik poljoorivrede.. sadjenje gljiva u rudarskim oknima, itd.
cuj ovog gljivara
Gospoda iz elektroprivrede se prema rudarima ponaša kao prema robovima. Ovo će na kraju eskalirati, Zna li neko koliko je uposlenika i Direkciji elektroprivrede u Sarajevu koji su na leđima rudnika.
Smanjiti broj uposlenih u elektroprivredi, izjednačiti plate na nivou koncerna, a neka ugalj ne bude plaćan rudnicima.
Ako su neisplativi zatrpaj a lopovi nek slobodno šetaju