Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠEHER SVAKIM DANOM SVE LJEPŠI
@saale Dušmani nek crknu! I ova vlast ce aBda biti bolja kad se mi popravimo....
@saale Dušmani nek crknu! I ova vlast ce aBda biti bolja kad se mi popravimo....
Svaka cast dobra ideja. posebno mi se svidja druga slika poslije dobrog sexa ona ode da se okupa a ti ga drzis u formi i gledas dok se kupa.
enterijer je ok, al eksterijer je sranje. pa vidi ovih panela samo sa prelosom drvenom texturom. izgleda ko drvena gajba. uglavnom texture prevelike
I ja sam slično napisala (malo blaže), pa dobih mnogo neodobravanja. Poznavajući kataloge materijala: trespe, alucobonda, prodeme,...vidjela sam barem 10-tak sličnih nijansi koje ne izgledaju isprano. Bilo bi bolje da su njih odabrali, ne bi bila ogromna razlika u eksterijeru, a bolje bi izgledalo 100%.
@architect a klasika niko ne postuje struku svi su pametniji od nas arhitekata. da ne spominjem odnos formi. mnogo bi bolje izgledalo da je istaknute dijelove uradio sa nekom metalnom texturom. i ovo nema veze sa koristenjem elemenata iz austrougarskog doba, arhitekta ocito nema pojma o cemu prica. objekat vise lici na osmansku arhitekturu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da ne znam da je Sarajevo u pitanju mislio bi da je Beirut.
pored toliko bosanskih naziva oni daju Beirut
@brriss2x bejha hrkljuš! pod romanijom imaš kafić big ben, drugi se zove fratello...! tuga
Kad ce ovi seljaci u Sarajevu presstati cvrljati ovo malo lijepi fasada sto ima Fuj fuj fuj koji je to majmun od naroda
Predivno izgleda, osvježenje na Baščaršiji. Čestitke !
Nek je hairli.
Beirut nije prvi libanonski restoran u BiH, još prije 20 godina je postojao CEDAR (vrlo blizu lokacije ovog restorana).
Neki dan sam prolazila, nije lose, ne odudara od okoline. Mogli su mozda odabrati malo prigodniju nijansu trespe (drvene obloge) na fasadi, jer ova izgleda pomalo isprano. :)
Problem sa parkingom. Jedino to.
Prekrasno, a najljepše mu je od svega ime BEJRUT. Očekujemo da bliski istok da pokaže sve šta može u srcu evrope i to u najskorije vrijeme ! A us tanju naprviti ne malo !!
Samo restoran se zove Beirut, i on je iznajmljen. Hotelu je ime City One Diamond.
Sa ukusom uklopljeno u okolnu aritekturu, svaka čast na projektu .
HALO SRBI ŠTA UDARATE MINUS ZNAM DA SE KOD VAS NA PALAMA SAMO ŠTALE GRADE ALI IMATE VI DODU.
kad cete otvoriti nesto "prelijepo" sto sluzi gradjanima?
Super izgleda hotel i lijepo se uklopio.. čestitke arhitektu.. Al jeko Subho Hodžić odakle novac, ima li kakvo porijeklo imovine ili je i ovo neko pranje para???
Po tome što ti ne znaš ko je SUBHO HODŽIĆ mi SARAJLIJE znamo da si ti papak sa sela jer ko ne zna tu porodicu došao je 1995 u SARAJEVO a nije se uklopijo ili asimilirao .
hint: "Hodzic" mesara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno !!!
Meni ovo djeluje jako pristojno i primjereno.Malo mi je previse ovaj neki etison ili tepih nazovite kako hocete ali eto kazu o ukusima se ne raspravlja hahah