Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivila Pederacija i Republika Smrdska! :)
ebo ti deda mraz mater. mars. prica je o tzv. ekonomiji u mordoru zvanom tzv. rs gdje proizvodnja prakticki i ne postoji. gdje su svi mediji u rukama vladajuce snsd. gdje se cenicka pojavi kao zvjezda na mracnom nebu,, ali se brzo ugasi.
@bosn.om A vidio sam vam samokritiku... Uspijeli su vam ukinuti Deda Mraza bez ikakvih problema! Sto znaci sutra ce vam narediti sta da nosite,a oko jela i pica su vam vec odredili... Jaka samokritika nema sta...
bosn.om jeste vi naivni i slijepi.Samo gledate stanje u RS-u.Pogledaj malo na kom nivou je ekonomija u Federaciji!
Cuj im sad price, sad je samokritika glavna stvar. Pa gdje ste bili dosad da samokritikujete, dok su vas vlasti predstavljale kao nesto na pola puta izmedju Svice i Norveske, tad ste nam dolazili lekcije o zivotu davati, smjesna dvolicnost, pogotovo kod nevjerovatno zestoko medijski ispranih mozgova. A za nasu samokritiku se ti nista ne sekiraj, na dalako je visokom nivou, cesto na pretjeranom mora se reci, kod dosta zapadnih zemalja nije toliko razvijena. Uglavnom, uvijek sam zapanjeno gledao tu vasu prevrtljivost i dvolicnost, sta god, uvijek u vasu korist, nevjerovatno....ali na kraju, neka vas, samo dalje tako, ubjedjeno unazad i dobro se drzite tog mentalnog sklopa sklonog diktaturi i medijskom pranju mozgova, te laznim al laskavim iluzijama kojim vas pitaju s jedne strane da vam ga sto dublje s druge uvale a da i niste u stanju shvatiti sta vas spopade, samo vi tako, a mi cemo se kako tako iskobeljati iz ovih jada, jer kakvi god bili, bar nismo glupi, slijepi i naivni.
Kod nas bar ima i samokritike, a kod vas u FBiH kao lafo med i mlijeko jel?! :)))))
Ta žena ne radi ništa drugo sem širenja loše priče o SNSD-u,Dodiku i vladiI RS-a.A sve to otkako je pala vlada u kojoj je ona bila ministar finansija.
Kad bi svi ovako razmisljali kao ona(s obje strane)... Gdje li je sada taj \"Rade\" koji soli pamet svima da i on nesto kaze...
Zena je 100 % upravu i jedna od rijetkih koje dolaze iz RS-a, a koju iznimno cijenim. Zena je stava da RS ne treba ukidati (bolno, ali pstujem), ali zato RS mora znati da je samo dio Bosne i Hercegovine i tu je kraj price. Posteno!!!