Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@KOSTUR ja ću ti reći zašto to ovaj piše..na ovo forumu komentarišu ljudi koji nemaju posla, pa pokušavaju uzeti posao nekom od administratora ili novinara na sarajevo-x-u..to se stalno dešava..ne bitno je njemu što je kalifornija po broju stanovnika najveća zemlja u SAD-u, ili što je Aljaska teritorijalno najveća, on pokušava biti najpametniji na svijetu..a da ne govorimo o tome da on uopće nije upućen u to, da internet portali uglavnom samo preuzimaju agencijske vijesti i da oni ovo nisu prevodili..posao administratora je da izabere neku vijest i da je objavi, a ne da sad ide u SAD da vidi jel ovo za Kaliforniju stvarno istina ili nije..puno bitnije informacije ne provjeravaju državni mediji kojima plaćamo preplatu, a on to očekuje za web portal... smiješno..
@072 pise u tekstu \"ove najveće savezne države\". Onako samo da istaknem, mozda zato Netacno to govori!
kazu americki san se sveo na to da prehranis sebe i porodicu i da imas krov nad glavom... pa to je odavno bosanski san pa nek malo vide... cuj nemaju para da odrzavaju bazene pa im se skupili komarci.. bas mi ih je zao
@Netačno Ne kontam zasto govoris da je Texas najveca drzava u USA, kad u tekstu nigdje ne pise da nije??? Sta je poenta??
ISTINA 100%,PRVI PUT DA SE NESTO ISTINITO NAPISE O DESAVANJIMA U USA,UVIJEK NEKA PRETJERIVANJA I HVALE....
FENI, Nemam rijeci za ovako sirenje neistina,mozda je to zelja za senzacionalnoscu ili cak nesto drugo,koji je to list objavio,ko je novinar koji je radio intervju,a najbitniji,je mislim ovdje prevodilac,koji je sebi dozvolio toliku sirinu slobode u prevodu da je to za mene ne shvatljivo.Kalifornija je u teskoj ekonomskoj krizi kao i citav Svijet,migracija je u USA sasvim normalna pojava. Da li ste gospodine/gospodjo urednice/urednice svjesni posljedica objavljivanja ovakvih vijesti u javnosti?
Najveći je Teksas. Kalifornija je druga po veličini. Što se tiče ekonomije, Kalifornija je deveta NA SVIJETU. Pa vi vidite.