Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De vi pripremite poziv da se zaštite naše vode, to je jedino pravo bogatstvo, a ne da svaka šuša dobija koncesije za 50.000 KM godišnje.
@NigdjeNaSvijetu eh sta ce nama vode , lakse je uvesti iz Srbije , Hrvatske , Belgije, Holandije ??? Jel kontaju ovi narodi u BiH da samo sebi stete kupujuci vode iz druge zemlje ???????
Pitaj te ove vozace sto rade na drzavnim jaslama oni znaju gdje su glavna izvorista hahahhahahaha
svi traže litijum mi tražimo naftu pa moramo li u svemu biti najzaostaliji vidi li iko išta osim svog džepa
Rekoh ja da smo bogata zemlha sad imamo i naftu super
Vi sebd promovirate po svijetu. Sto vam vasi ljudi ne nsprave tendersku dokumentsciju nego konsultant koji veze nemaju. Jadan ovaj narod u smislu sto ga varaju - ali posteno zaradjuje sigurno.
Svaka nova pa ovakva incijativa ima i svoji zadnju stranu sto je i cijelom narodu pa i pticama na grani poznato a to je nova uhljebkjavanja i zahvatanja iz budzeta i presipanje u privatne dzepove preko namjestanja tendera u stranacke inkriminisane kompanije kao Euro asvalt i druge
Vec kad je konacno i to pitanje doslo na red onda bi Bakir trebao organizvat da se prouci dova za naftu u organizaciji i predvodzenju bivseg reisa Cerica i nek je hairli
Ulozite pare u istrazivanje i poboljsanje eksploatacije sunceve energij ili skontajmo novi alternativni nacin. Pa unovci to onda kasnije bolan , budi eksluzia u tome a ne u nafti. I jos mi placamo ovo sve od to malo para koje se zaradjuju uglavnom glupom trgovinom. Mislim bacamo pare za ovakve projekte ccc, glupi li smo malo je reci.
Pa bolaaaan pokreni projekat obrazuj djecu za poslove u IT, vidite li da se sve zivo digatizira i da svakim danom treba samo vise i vise IT kadra.Najcistije, najpametnije, najisplatnije naaaj sve krkani jedni glupi. Oni otvaraju zeljezare, rudnike , traze naftu i elektrane na cumur pokrecu. Zagadjuju sve zivo i pricaju o biserima prirode. Jesmo li stvarno bas toliko glupi !?
NE DIRAJTE PRIRODU I NEUNIŠTAVAJTE NAŠE LJEPOTE!
I ako nađete naftu, obični građani neće od toga imati ništa. Jedini tko će se razveseliti će biti foteljaši kojima će džepovi biti još puniji i pijanac Sejdo koji će od tih para još više popuniti svoju ionako bogatu kolekciju vina koju ima kući.....
pohlepa i glad za novcem kod BiH covjeka je toliko izrazena i dominantna karakterna crta da to granici sa gadljivoscu i nagonom za povracanje.
Drzave se uveliko okrecu obnovljim izvorima energije, a FBiH se sad sjetila da TRAZI naftu. Znaci nisu ni sigurni da li je ima, a ako je ima da li je ekploatacija uopste rentabilna. Nema sta, bas se vidi da ste isplanirali korake. Meni se cini da ce nestati nekoliko miliona KM iz budzeta tokom ovog "istrazivanja".
Kako je ona Raiffeisen moćna banka, ne daju ni komentare na članke o njima.