Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je gledao video do kraja i sam vidi da Made in Germany danas može biti svašta, i dovoljno je samo da je tvorac porijeklom iz njemacke, ne mora ni jedan jedini dio biti proizveden u njemackoj. I to je danas samo marketinski trik kao što Bingo prodaje "Grundig" i Telefunken pod njemackim proizvodima i stavlja one njemacke zastavice iako su turski. Jedina pouzdana oznaka je "Swiss Made" i znaš da dobiješ proizvod u potpunosti sastavljen u Švicarskoj od dijelova koji su najmanje 50% proizvedeni u Švicarskoj.
Man.Utd i dalje igra Premiership nije presao u americki MLS,a proizvodnja Grundiga je preseljena u Tursku.
Bosno moja,majko najmilija
"svabo to kad napravi to je neboder" hahaha
made in china by samsung ®, ovo prvo nije vazno vec ovo drugo a tak i za njemcke firme u kini
ja kad vidim made in bosnia and h..., nesto mi opane raspolozenje
Znaci da nije domace https://goo.gl/bhm2Sq
I kaze pezo, reno..citroen. Nema bez svabe nista.
Ima bogme i to japanac.
"Made in" vise nista ne znaci.. Firme su nasle x propusta da to vise nema nikakvo znacenje.. Dijelovi iz kine, sastavljeni u tajvanu za firmu u njemackoj..Dovoljno da bude Made in germany..
Naravno da i kinezi znaju proizvest kvalitetnu robu.. nisam to ni rekao.. ali poenta "Made in" nema onda nikakvo znacenje.. ja sam nedavno kupio masinu za sisanje.. njemacka marka.. platio je skoro 100km.. pise made in germany.. Ali skontao sam da imaju svoju firmu u kini.. titanijumski nozevi.. ovo ono.. nakon 5 sisanja.. pukla plastika koja drzi nozeve.. nozevi mozda jesu kvalitetni.. ali kinez ce te uzet gdje god moze..
Kakve veze ima gdje sam uzeo? Dobio sam garanciju.. Ali sam bio uvjeren da mi nece trebat..a i da ne sakupljam papirusine po kuci..sve sam bacio.. Kontam.. Sta ce mi..svapsko je.. Tako da mi nisu htjeli zamijenit pa sam sekundarnim zalijepio.. Ali toliko i cijeni i made in germany.. Normalno da se sirovine uvoze.. Ne moze ti kinez prodat kinesko zeljezo.. Zeljezo je zeljezo...sirovine su sirovine.. Ali proizvesti nesto od njih..to je drugo
Vozio sam proizvod Made in Germany, četiri prstena muke, troškova, patnje i frustracija. Sačuvaj me Bože takvog kvaliteta. Sada: đapaniz, ljepota by toyota. Ne mogu im Nijemci do koljena dobaciti. Pogledajte statistike ADAC-a, pa se sami uvjerite.
Japanci ne mogu još oprepeliti svabama, problem je što si ti uzeo auto koje je prešlo 500.000 i vraćen na 150.000. Japanci se slabije vozaju kod nas i veća je vjerojatnoca da ćeš naići na dobro auto. Japanci jesu dobri, tu nema govora, Al što se tiče nekih mehaničkih rješenja, jednostavnosti servisiranja tu još zaostaju za MADE IN GERMANY
Nije,nov je bio, 1.4 True Fuckin Shit Inside benzinac. Paf lanac i spaner, novi motor. Software update mu je prepolovio snagu. Vise na servisu nego na cesti. Treba li dalje? Vi vozajte i dalje njemacka auta,samo nemojte mene muntati.Ja ostajem na Japancima,sve da su najgori.
kinez je zakon,da nije njiha mobiteli bi jos uvjek bili egzotika
njiha? :))))
Njiha,njiha
znaci da si dobio Qualität
Pa znači da ju je napravio najpametniji ,najradisniji i najprecizniji oblik zivota na zemlji - ŠVABO . Žalosno ,al danas je Njemacka pred invazijom hiljada afrikanaca koji nisu za 4000 godina zabiljezene historije uspjeli stvoriti nista- http://kreativisti.org/knjige/Mitovi%20o%20crnackim%20izumima.pdf Ko tvrdi suprotno nek mi dokaze !!! I posjetite http://pandora.kreativisti.org/ !
ja bih tu dodao i Mehmeda iz Dervente...nema u šta se taj ne razumije :)
ko je radio kod njih, jasno mu je zasto je to tako...