Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto je mikrosoft najprodavaniji os,zato što je čovjek prinuđen da ga koristi,evo većina ljudi mlađe generacije koristi komp za igranje igrica ,e sad,sve se igrice prave za windows pa stoga moraš instalirati windows,i zbog toga jer učo u školi kaže učeniku da napravi neki rad i donese ,a rad se pravi na programu koji je na winu,pa opet moraš imati win da bi uradio domaći,želim reći win je sranje,pun bagova,greški,uvijek neki problemi,te daj hardwer što jači,al eto,tjeraju te da ga imaš
Satya radi izuzetan posao, ali puno toga ima da se popravi. Toliko interesantnih i inovativnih stvari je pokazano na posljednjoj Microsoft konferenciji (surface book, VR, onaj dongle za telefone, pro 4 i sl.), da zaista izgleda kako dovodi Microsoft u korak s vremenom.
Stvarno? Mislite da se da porediti ono što je Bill Gates učinio sa Microsoft grupacijom (od osnivanja pa na ovamo) sa dotičnim gospodinom čiji uspeh nije ni Windows 10 (taj projekat je počeo davno prije njega)? Nije da mi je Bill omiljena osoba... Naprotiv. Ali ovakvi tekstovi vrijeđaju inteligenciju osoba koje znaju po nešto o IT, za razliku od osobe koja je ovo objavila.
Ne radi se o tome šta je bilo prije 30 godina nego šta se dešava zadnji 10 :D
Da upravu si i da Gates nije zeznuo sa pokusajem da uzme potpunu kontrolu nad trzistom kada je svoju ekspanziju dozivio Netscape Navigator i web , na nacin da je pokusao da nelojalno kupi Netscape i izlaskom Explorera na sve nacine pokusavajuci da iz unisti cime je sebi navukao Ameriku na ledja koja ga je zestoko kaznila , cak su i Microsoft htjeli podjeliti, pored te crne mrlje ostalo je sve bilo historija.
Udario je temelje nekom novom Microsoftu, vidjecemo sto ce dalje biti.
#fadileoprosti
Lici mi na Bevandu hahahaha
@Belajsuz29 još samo naušnica fali hahaha :)
Osoba koja izvali da neko može zasjeniti Gejtsa, pa i Balmera, zaslužuje bar titulu Morončine dana, ako ne i sedmice.