Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ko Del Boy, next time this year we'll be millionaires..
A pustanje u upotrebu... naravno pred izbore :)
this time next year we will be millionares
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U tekstu ima zanimljivih formulacija...."ukoliko on bude odobren"....."Topić očekuje"...."početak radova se može očekivati"...."Sljedeće godine Republika Srpska ĆE imati 105 kilometara..... Ovaj futur me brine.
Jednostavnije je:"kad' na qurcu nokat nikne"
Jbga, taman kad svi izgrade autoputeve, vozićemo se dronovima :-D
Ma ne budali direktore. Čak da sve to finansira Milokrad iz svoga džepa - nebi se napravilo iduće godine. Bombe bačene pred izbore više se kod Milokradovih ljudi ne pikaju!
Inace svi Topići u Bos. krajini, su porijeklom vlasi, koje su Turci doveli na ove prostore. Onda su ih Srbi kupili za 3-4 groša i oni postadose posrbice.
Kako ti to znas? Kakvim istorijskim podacima raspolazes?
Lažeš radi se o 107,5 km
puteve možete graditi, ali njima nažalost nigdje nećete stići jer ste zarobljenici u svojoj zemlji. budalama nas prave ... klasični "road to nowhere" by talking heads
To je bilo jutros kad je popusio jedan dzoint a da ga sad pitaju to su hiljade kilometara ...
vlahudijo hajde boni nositese sa klixa
Što je najtužnije, potrebno je još cca 600 km da se komplet RS autoputem spoji, Novi Grad sa Trebinjem i da kroz cijelu RS imamo autoput. Kakve mi budale imamo...
Dobar je memo
grohotom
Samo vi gradite ,sve je to unutar teritorije BiH
ono kontaš kao BiH je tvoja jel hahahha
BiH ce dobiti autoput..
@moravesorab koga briga za 9.jan. Jel to dan kad je nastala RS u kantini hotela Holiday Inn?
veća šuplja od one 'ana je 3 kilometra od tebe'
Put od Trebinja do granice sa Crnog Gorom je odlican i ne placa se. A put od granice BiH do Herceg Novog je katastrofalan, i Crna Gora naplacuje 3 eura. Nevidjeno pljackanje.