Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je s Barom i Ulcinjem?
Zbog cijena i usluge biram Crnu Goru. Odem u Hrvatsku gdje su plaze krcate, nema dobrog parkinga, smjestaj los i skup, lezaljke i suncobrani presupi, hrana i pice da ne govorim, dok u Crnoj Gori mogu da uzivam u porpunosti sedam dana za iste pare za koje bih se u Hrvatskoj patio.
Zavisi i CG...Ako hoces da se qurcis po Budvi bgm kao da si na Floridi ... Mislim pruzaju mnogo ali i kosta dobro.E ako se drzis Nerceg Novog e to je ok.Ni granica nije daleko od Trebinja stizes za pola sata (ako nema guzve na GP).
To je tacno ali kad sve sagledas Crna Gora je bolja opcija, bio sam ja i u Italiji i mogu reci da nisu nesto posebno skuplji od Hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja volim biti na svačijoj plaži, još da mi ima ko kupovat sve što mi treba.......ha ja...... :(
A sta ti to treba za more? Npr smjestaj u privatnoj reziji u CG je 35eur noc...Dnevno ti ne treba vise od 30-50 eur.+ sto naspes u vozilo do CG 60 KM i to je to ...
@krilnik Polako...Ja kada idem na odmor ja moram da planiram sve.Prvo moram da predjem 800km u dva pravca.Moram valjda da znam koliko cu smjestaj da platim.Koliko para da potrosim.Koliko da ponesem za nedaj boze (sto bi se reklo).Nemoj da mislis da sam ,,pasteta" turista...Nisam u toj mogucnosti da za jednu noc po budvanskim klubovima potrosim 200-300 eur
Od čega odmaraju državljani BiH?
ovo smo mi pisale maloprije ali smo zaboravile šifru pa na novo. baš smo pametnice hh
Imali nacina da se oda na sjeverni Cipar bez zezanja pitam,tamo bi valjalo otici,koje su cjene.
Ne idite u fašističku kurvu hrvatsku - agresora na suverenu i nezavisnu RBiH
@RBiHseSEREnaRSiHB87x dosta te ba KOS-ovac. Po Crnoj Gori hapsili Bosnjake i vracali ih u logore po istocnoj Bosni, bili najveci Cetnici dok su imali koristi od toga a u to vrijeme je Hrvatska primala cak i nase ranjenike. Odhebi sa svojom prosrpskom a šatro Bosnjackom pricom.
@RBiHseSEREnaRSiHB87x dosta te ba KOS-ovac. Po Crnoj Gori hapsili Bosnjake i vracali ih u logore po istocnoj Bosni, bili najveci Cetnici dok su imali koristi od toga a u to vrijeme je Hrvatska primala cak i nase ranjenike. Odhebi sa svojom prosrpskom a šatro Bosnjackom pricom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
............
Hrvati ti kradu i otimaju varaju s osmjehom..
Skupa ce i Crna Gora.Grcka i Turska majke
Albanija zakon, jest malo daleko ali beton.
u hrvatsku ne treba ici radi cijena....negdje su i 3x vece cijene nego u grckoj....ako mene pitate najbolje je grcka avionom...sa parama koje ces potrositi u hrvatskoj mozes ici u italiju ili spaniju....potpuno iste cijene...
Ne bi dole otišao ni da mi plate.Pozdrav sa sunčanog Hvara.
Prljave plaze, hladno more, cijene povoljnije nego u CRO. Crna Gora se ne moze porediti sa hrvatskim primorjem bez obzira na sve.
Obisao sam skoro kompletno hrvatsko i crnogorsko primorje i vise u Hrvatsku ne idem jer mi je u Crnoj Gori bolje!
Ko hoce odmor onda ide na more van sezone, pogotovo s djecom...nema guzve, a i dosta je jeftinije!
Ja, pa da se fino smrznes u moru!
@Bosaneros02 Mozda se smrznes ako odes u Norvesku na more u tom periodu!
Ko voli neka izvoli, ali crnogorci trebaju naučiti koju o higijeni da bi bili pristojni domaćini.