{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Društveno odgovorno poslovanje u BiH, pet godina kasnije

11.5.2015. u 11:27
0
5
Društveno odgovorno poslovanje u BiH, pet godina kasnije
0
Peta konferencije Sarajevo PR open fokusirana na društveno odgovorno poslovanje, s posebnim naglaskom na kontekst u savremenim komunikacijama održat će se u srijedu, 13. maja, u hotelu Holiday u Sarajevu s početkom u 10 sati.

Ključna predavanja održat će dr. Tamara Vlastelica-Bakić, docentica na Fakultetu organizacionih nauka i Dragana Đermanović, blogerka i preduzetnica, te predavačica na brojnim svjetskim konferencijama iz oblasti poslovne primjene interneta.

Tokom konferencije bit će predstavljeni rezultati istraživanja o društveno odgovornom poslovanju u kompanijama kao i istraživanje o stavovima novinara u BiH o društveno odgovornom poslovanju i značaju informisanja javnosti o DOP aktivnostima.

Nakon zvaničnog programa konferencije, održaće se druženje blogera #SAbloggerUP tokom kog će biti predstavljeni rezultati prvog regionalnog blogerskog istraživanja #Blogometar15. Početak ovog dijela događaja predviđen je za 16 sati.

Sarajevo PR Open je koncipirana kao jednodnevna konferencija posvećena odnosima s javnošću, novim trendovima i izazovima s kojima se susreće profesija. Zvanični hashtag konferencije je #SaPRo a više informacija dostupno je na web stranici, a akatuelnosti možete potražiti na Facebook profilu i Twitter nalogu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: