Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je uvijek samo prilika dobra da se sta kresne, da se povede ljubavnica, da se prevari zena/covjek i eto to je svrha ovakvih foruma.
Jedno je jasno, uspjeh se ne oprašta. Dok se vi krijete iza laznih imena iza mobitela i kompjutera, Ikka ubija po drzavi. Bravo, zeno!
@ser_oliver simpaticno je koliko malo ili nista o njoj znate, a prosipate suplju po klixu. A, svi kada je sretnete userete se! Zena je uspjesna, kraj price! I ne samo to, ovdje ni jedan komentar o struci ili clanku, nego o zeni o kojoj realno niko nista ne zna. Znas sta to meni govori, da mi jesmo bagra od naroda i trebalo nas je istrijebiti.
@ser_oliver znas ti! Znas, tako je! Sve ti znas. Jadniče, trazi kakvog posla, a samo da te obavijestim, dok ti ljubomorno svrljas o njoj, ona veceras slavi nesto u gradskoj pivnici, a zamisli s kim...... Midom Arifovicem. Hahahhah! Glupane! Potrpaj se i nauci koji jezik, ona ih zna 5-6.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto su ocekivanja manja lakse ih je ispuniti.
edukacija i dijeljenje iskustva nikad nije dovoljno (ni mom pravopisu). Najlakse je pljuvati po forumima, ali haj zapni pa sta i uradi od sebe. Izgleda da bi vecina radije rekli da im je SDA, drzava, roditelji, rat i komsija kriv za njihov ne uspjeh.
Ti mora da si ili organizovao ovu konferenciju ili ti placaju da placas komentare po klixu. Ohladi brate malo, bila konferencija, zavrsila, prosuli nam ljudi magle i to je to.
@blackjack nije pasaga nego najezim se kad procitam samo negativne komentare. Fina vijest i svi se zale kako su lopovi, losa vijest svi se zale. Niko ne pita lopova kako je njemu.
Pala magla do pola Sarajeva
dokad ublehe?