Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi kupujte u DP marketima,zato sto su Bosanski,a i jeftinije je!!
Dobro da se neko sjetio
hoće li cijene biti iste kao i u ostalim dp marketima?
jest jest, sve je to lijepo, drvopromet je nas i slicno, ali kad cujem kako se ti nasi glavni iz dp-a ponasaju prema radnicama pa to je strasno, od druga mi je zena radila 2 mjeseca u dp-u, prvo sto je posebnu garderobu koja se tamo nosi morala sama iskesirati, hajde eto u redu, pauza za obrok samo postoji u pricama kad se zaposljavas, a o postovanju da ne pricam, njega nema ni mrve, kako od tih glavnih tako i od ovih fol sefica sto se za 50-100 km vise plate ulizuju njima u guzicu. I tako ona napusti nakon 2 mjeseca, napustila bi odmah nakon prvog nego zbog te garderobe koju je morala kupiti produzila jos jedan da bi ako nista bila na nuli. Naslusao sam se toliko ruznog o njima da ih zaobilazim u sirokom luku, a i kad moram nekad uci tacno mi bude zao radnica koje tamo rade. Toliko o nasoj stoki.
Pozdrav! Nek još otvore pijacu Sirano.Jedino još to fali uz one ciglane.
za DP markete ocjena 5+, ipak je nekome stalo do BiH, jos samo da nam snijeg padne...
Hoce li i gore pred utorak biti povecane/promjenjene cijene, pa ce kupci uz dp-karticu ostvarivati popust od 10%? Svake sedmice mijenjaju cijene. Poređenja radi, toaletni papir Perfex u Konzumu 3,99 a u dp-u 5,99 KM i još dosta sličnih primjera. Imaju dosta stvari srpskog porijekla, al eto domaće je domaće, a i uposlenici su \"jako ljubazni\". Uglavnom sve je to u pet deka. Sto je u Interexu, Konzumu, Merkatoru skuplje ovamo je jeftinije i obrnuto, a oni (trgovci) kako koji dan prolazi sve više dižu cijene i mame sa kojekakvim šatro-popustima. Meni se čini da je Bingo opet nekako najjeftniji uz Amkokomerc...
I ja kupujem samo U DP i rado plaćam 0,5 KM više, zato što im radnici imaju jako dobre plate.
Svaka Cast DP....inace samo kupujem kod nasih...Bingo, ove uvozne tipa Merkator,Konzum,Interex zaobilazim u sirokom luku... Kad vidim gospodu po Merkatoru kako ih uzimaju za po pola KM najmanje vise,kosa mi se dize... da smo pametni kao sto nismo svi bi kupovali kod izvorno nasih kompanija a ne ostavljali pare uvoznim budzama... Ha ya...
DP-markeketima svaka čast za ovo... A vidim da spominjete banku i bankomate, pa niko neče nekog siliti da otvori banku ili instalira bankomat ako neko od istih ne vidi da ima koristi od toga. To je sve stvar rukovodilaca banaka postoječi da vide da im je isplativo ili ne isplativo instalirati bankomat, mislim smješno je čuti što se ne instalirate bankomat.
Svaka cast jako dobro da moze covjek i gore nesto kupiti , ali sto se tice Bjelasnice i njenog turizma od toga nema nista, market je dobro dozao samo onim vlsnicima apartmana. Na Bjelasnici nema nista sto se tice zimske sezone.
Ma znate šta, SVAKA ČAST DP MARKETIMA. E ovo je stvarno iznenađenje! Dok država truhne i zapušta sve što je vrijedno, domaći uspješni poduzetnici koliko-toliko pokazuju da mi nismo evropska Ruanda. DP Marketi su zaista jeftini, a imaju brate sve što ti može zatrebati na Bjelašniici.Svaka im čast još jednom za ovaj market na Bjelašnici i bilo bi zaista dobro, što ovaj jaro spomenu, da se i neka banka ukljući sa nekim bankomatom gore. Nisam mislio, ali moram odgovoriti ovoj ambalaži. Pa ambalaža, sigurno su ti to već milon puta rekli; pametniji si kad ne komentarišeš.
kako i nece propasti kad je za splachinu od hrane naplacivao svicarske cijene. otvorio han vrhunsku kuhinju i cao lisica. bhalije, kad cete staviti jedan bankomat gore? sramota je da ono malo stranca sto dodje cesto mora ili da se vrati ili da nista ne potrosi jer imaju samo karticu ili eure koji se ionako vise ne primaju.
ovdje je bila lisica, nije valjda da su je zatvorili?!?
jel ovo lisica propala?
Bravo, svaka čast DOMAĆEM lancu supermarketa! Samo naprijed!